Prințul Harry, întrebat de un reporter dacă este fericit cu Meghan Markle. Află ce a răspuns!

Citeste tot despre:

, ,

Prințul Harry iubește și toată lumea știe asta. Dar roșcovanului nu-i place să fie întrebat nimic în legătură cu prietena lui, actrița Meghan Markle, lucru care a fost cât se poate de evident și ieri, când Harry, William și Kate au răspuns întrebărilor presei, la un eveniment legat de campania lor pentru sănătatea mentală a adolescenților, Heads Together.

Harry și iubita lui, Meghan Markle, la o nuntă în Jamaica

Când reporterul de la Sky News, Rhiannon Mills, l-a întrebat dacă este mai fericit acum, cu o anumită doamnă în viața lui, Harry a ocolit într-o primă instanță răspunsul la întrebare, preferând să vorbească tot despre campania lui.

„Pari a fi într-un moment foarte bun al vieții tale, pari foarte focusat pe ceea ce faci, dar și foarte fericit. Are asta legătură cu o anumită doamnă din viața ta?”, l-a întrebat jurnalistul.

„Cred că ceea ce învățăm din această campanie este că, dacă accepți să vorbești despre problemele tale și experiențele mai sensibile, atunci vei deveni și o persoană mai bună”, a ocolit Harry răspunsul.

William, Kate și Harry, ieri, la un eveniment legat de campania lor

„Dar tu ești într-un moment bun al vieții tale?”, a insistat Rhiannon.

„Da, desigur, sunt într-un moment bun. Toți trecem printr-o perioadă bună și vrem ca și Marea Britanie să fie într-un moment bun al ei, de asemenea”, a continuat Harry, la fel de evaziv.

Este clar că prințul nu vrea să vorbească despre viața lui personală și că știe cum să ocolească, elegant, astfel de întrebări.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA