Prinţul Harry: “Intru în panică de fiecare dată când o văd pe Regină” Detalii inedite din Palatul Buckingham

17 septembrie, 2018
Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF jpeg

Un nou documentar oferă detalii necunoscute până cum despre monarhia britanică, descoperite chiar pe holurile şi încăperile somptuoase ale Palatului Buckingham.

image

Cine ar fi crezut că Prinţul Harry încă mai tresare atunci când o zăreşte pe Regina Marii Britanii, bunica lui, prin Palatul Buckinham? Ei bine, aşa ceva chiar se întâmplă, după spusele acestuia. Ducele de Sussex a oferit asemenea amănunte în cadrul unui nou documentar, care face deja furori în rândul admiratorilor membrilor familiei regale britanice.

Despre ce documentar este vorba? “Queen of the World” se numeşte. Un grup de specialişti, proveniţi din Caraibe, au petrecut câteva zile bune în palatul monarhiei britanice, la iniţiativa Reginei, bineînţeles, timp în care au stat de vorbă cu câţiva membrii ai familiei regale britanice. Scopul acestora a fost să afle lucruri mai puţin cunoscute despre Commonwealth, grupul naţiunilor care au făcut cândva parte din Imperiul Britanic şi principala preocupare a Reginei Elisabeta a II-a. În cadrul documentarului, vor fi incluse momente din culise cu monarhia britanică, Prinţul de Wales şi Ducele de Cambridge numărându-se printre cei intervievaţi.

image

Dar, cum era de aşteptat, Prinţul Harry a fost cel mai spumos dintre toţi, oferind răspunsuri sincere la curiozităţile realizatorilor documentarului: “Voi aţi petrecut mai mult timp decât mine în Palatul Buckingham şi n-aţi stat mai mult de două săptămâni. Ia spuneţi, aţi dat peste Regină până acum? Dacă daţi peste ea întâmplător pe holuri, pe-aici, nu intraţi în panică. Ştiu că o să vă panicaţi, dar încercaţi să nu faceţi asta. Oricum noi toţi ne panicăm, eu, cel puţin, cu siguranţă încă păţesc asta...”

Ducii de Sussex au avut parte de o atenţie deosibită din partea realizatorilor documentarului, având în vedere recenta lor nuntă şi turneul Commonwealth în care vor pleca cât de curând Prinţul Harry şi Meghan Markle.

image

Queen of the World, documentarul ITV în două părţi, a primit acces exclusiv şi la colecţia de filme private despre rolul Elisabetei a II-a în calitate de conducător al Commonwealth.

Claudine Jeffrey este una dintre cei care au vizitat Palatul Buckingham şi, drept urmare, a avut câte ceva de spus despre acest lucru: “E un loc amuzant de lucru! Tot ce pot spune e că este o aventură zilnic, pentru că în fiecare zi se întâmplă câteva ceva diferit, nu te plictiseşti niciodată.”Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}