Prințul Harry își lansează noul documentar la sfârșitul lunii august. Ce surprize pregătește Ducele VIDEO

17 august, 2023

Prințul Harry a oferit un preview la ceea ce reprezintă cel mai recent documentar realizat de el, tot pentru gigantul Netflix.

Prințul Harry e în Japonia (5) jpg

Este povestea celebrelor deja Jocuri Invictus, competiție ale cărei baze au fost puse de Prințul Harry în anul 2014.

A fost confirmată data de la care va putea fi vizionat noul documentar al Prințului Harry despre Jocurile Invictus. Producția poartă numele ”Heart of Invictus” și explorează evenimentul sportiv în sine și fundația cu același nume pe care Ducele de Sussex le-a fondat în 2014, oferind fanilor o perspectivă atipică, din culise. Căci lumea lui Harry este fascinantă.

Gigantul de streaming Netflix a lansat primul trailer despre Invictus pe rețelele de socializare și a confirmat că documentarul va fi lansat pe 30 august. Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea trailerul oficial...

Invictus este despre împuternicire. Despre a vedea dincolo de situațiile care limitează. Despre oamenii puternici, care renasc din propria lor cenușă. Este despre asumare, lucruri învățate de Prințul Harry pe propria sa piele.

Prințul Harry în Singapore (7) jpg

Deși prinț, celebru și bogat, Ducele de Sussex a fost de nenumărate ori pus la pământ de viață, doar pentru a renaște din nou. Acest proiect de suflet este cartea sa de vizită.

În trailer, Prințul Harry poate fi văzut adresându-se mulțimii la un eveniment, spunând: „Aici, la Jocurile Invictus, îți dai seama că orice te-ar apăsa, a fost doar o trambulină care, de fapt, te-a propulsat la următorul nivel”.

Într-o altă secvență, Ducele de Sussex subliniază: „Jocurile nu se concentrează pe ceea ce provoacă rănirea, ci pe recuperare și cum să faci din nou parte dintr-o comunitate”.

Utilizatorii rețelelor sociale au comentat rapid vestea cea bună. Oamenii se bucură că nu mai au mult de așteptat până la proximul documentar al Prințului Harry. O persoană a scris pe X: „Mă bucur că #HeartofInvictus este aproape aici. Așteptăm cu nerăbdare să auzim mai multe despre călătoria lui Gabe la #InvictusGames, în special pe 30 august.” Un altul a spus: „De-abia aștept Heart of Invictus!” Un al treilea a adăugat: "Abia aștept să urmăresc! Oameni care inspiră, curajoși."

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg