Prințul Harry își poate pierde dreptul de a locui în SUA. Cât de scump îl vor costa mărturiile sale

22 martie, 2023
Prințul Harry, live, Profimedia (4) jpg

Uneori, prea multă sinceritate costă! Cât de scump ar putea plăti Ducele de Sussex mărturiile sale legate de consumul de droguri!

Prințul Harry și-a făcut obiceiul de a dezvălui public atât secrete personale, cât și cele ale familiei regale britanice. Din păcate pentru el, relatările mult prea elaborate legate de consumul de substanțe interzise s-ar putea să-i afecteze direct viza de ședere în SUA.

Susținătorul adevărului se poate trezi fără drept de ședere pe continentul american, titrează în exclusivitate Page Six, conform declarațiilor unui expert juridic. Mai mult, fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii poate ajunge inclusiv după gratii!

”Recunoașterea consumului de droguri poate fi un motiv de respingere a vizei”, spune Neama Rahmani, fost procuror federal.

”Asta înseamnă că trebuia să-i fie refuzată viza Prințului Harry sau revocată, întrucât a declarat el însuși că s-a drogat cu cocaină, ciuperci halucinogene și alte substanțe interzise.”

Neama Rahmani, președinte al Casei de avocatură West Coast Trial Lawyers, reamintește că nu ești scutit de la lege chiar dacă faci parte dintr-o familie regală. Legea e lege pentru toți.

Dorind să fie cât mai interesant, Ducele de Sussex și-a pus secretele pe tavă în autobiografia sa ”Rezervă”, dezvăluind publicului larg, ca la spovedit, lucruri ce poate era mai bine să le țină doar pentru el.

Harry a scris că a băut peste măsură, a consumat cocaină, s-a drogat cu ciuperci, a fumat iarbă și câte și mai câte. A oferit detalii incredibile si din vremea când își servea patria. A detaliat inclusiv cum i-a înghețat penisul într-o expediție în Antarctica.

Prințul Harry a mărturisit inclusiv în timpul interviului cu Gabor Maté, la începutul acestei luni, că a considerat mult timp drogurile halucinogene drept o parte „fundamentală” a vieții sale. Și că l-au ajutat să facă față vicisitudinilor vieții.

Avocatul James Leonard nu e de acord cu părerea lui Neama Rahmani și spune că șederea lui Harry în SUA nu va fi afectată totuși.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg