Prințul Harry l-a evitat pe William în ziua morții Reginei. Ce i-a adus împreună

13 septembrie, 2022
william14 jpg

Surse regale susțin că Prințul Harry a luat cina separat de Prințul William și de Regele Charles în noaptea în care a murit Regina, cu doar câteva zile înainte ca prinții să se reunească în fața Castelului Windsor.

William și Harry au o relație zbuciumată, dar moartea bunicii lor i-a făcut să renunțe la conflict și să iasă împreună cu soțiile lor pentru a saluta mulțimea care venise să își prezinte omagiile.

O persoană din anturajul lor susține că frații aflați până atunci în război s-au evitat în ziua morții Reginei.

În loc să se alăture tatălui său, Regele Charles, și fratelui său mai mare la Birkhall, Harry a rămas la Balmoral cu ceilalți copii ai reginei; Prințul Andrew, Prințul Edward și Prințesa Anne. 

„În acea noapte au fost găzduite două cine pe moșia regală și a existat o divizare clară: una era pentru noul rege și moștenitorul său, cealaltă pentru restul familiei”, a spus sursa. 

În seara istorică în care națiunea s-a cufundat în durere, Harry a dus o cursă contra cronometru pentru a fi lângă patul bunicii sale înainte de a muri. 

Ducele trebuia să vorbească la Wellchild Awards la Londra în acea seară, dar a fugit în schimb la nord de graniță când știrile despre starea gravă de sănătate a suveranei deveneau evidente.

Cu durerea gravată pe față, el a ajuns la Balmoral la 19.52, la mai bine de o oră după ce moartea Reginei a fost confirmată de cei de la Palatul Buckingham.

Surse spun că plimbarea istorică dintre William și Kate -Meghan și Harry a avut loc după o negociere extinsă care a întârziat sosirea ducilor de Sussex cu cel puțin 45 de minute.

Scena i-a încântat în mod clar pe fanii regali. Cei patru au inspectat marea de omagii florale așezate în afara porților Windsor în onoarea mult iubitului monarh. Dacă Prințul William a fost criticat pe rețelele de socializare pentru felul în care a tratat-o ​​pe Kate Middleton în timpul mersului lor regal, Harry a fost lăudat.

În timp ce se pregăteau să plece, Harry, în vârstă de 37 de ani, i-a deschis galant ușa soției sale, în vârstă de 41 de ani, care i-a mulțumit.

Ducele de Sussex a închis apoi ușa în spatele actriței și a mers pe cealaltă parte a mașinii. Spre deosebire de Harry, William nu s-a obosit să-i deschidă lui Middleton portiera mașinii.

Ducele și ducesa de Sussex au aruncat monarhia în criză în anii de amurg ai domniei Reginei după ce au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California în urmă cu doi ani - o saga care a precipitat ruptura dintre Harry și fratele său William.



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg