Prințul Harry n-a vrut să fie în aceeași cameră cu mama-vitregă Camilla, când și-a vizitat tatăl bolnav

14 februarie, 2024

După ce a aflat de diagnosticul grav primit de Regele Charles, Harry a zburat spre Anglia ca să-și întâlnească tatăl, însă a avut un comportament deplasat față de soția acestuia.

regina camilla printul harry jpg

Se spune că Ducele de Sussex nu și-a dorit să fie în aceeași cameră cu Regina Camilla când a vorbit cu tatăl său, Regele Charles.

Într-un articol pentru publicația The Telegraph, prietena Camillei și jurnalistă britanică Petronella Wyatt a spus: „Harry, din câte am auzit, a preferat să nu fie în aceeași cameră cu mama lui vitregă când a vorbit cu regele despre diagnosticul său de cancer”.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Harry și Camilla au o relație tensionată, după ce prințul a scris în cartea sa de memorii, Spare, că mama lui vitregă a divulgat presei povești despre Familia Regală și, în special, despre Meghan Markle.

De asemenea, el a etichetat-o pe soția lui Charles drept „periculoasă” și „ticăloșită” și a susținut că aceasta i-a „sacrificat” pe el și pe Meghan pentru a-și îmbunătăți reputația.

Prințul Harry a zburat marțea trecută din Los Angeles în capitala britanică și a sosit la Clarence House la ora locală 14.42. Cu acea ocazie, regele l-a văzut pe Harry doar o jumătate de oră pentru a-și menține nivelul de stres scăzut, susține expertului regal Robert Jobson pentru The Sun: „Nu era de dorit să-i crească tensiunea arterială. Regele nu se simte foarte bine, indiferent de tipul lui de cancer, și urmează un tratament. Cel mai bun lucru pentru el este liniștea. După îmbrățișarea inițială, și afirmații de genul Te iubesc tată, sper să te faci bine în curând, ce ar mai fi avut de discutat? Doar lucruri care îi pot crește tensiunea arterială”.

Pe de altă parte, o altă prietenă apropiată a Camillei, Fiona Shelburne, a declarat următoarele despre reacția acesteia la portretizarea pe care i-a făcut-o Harry: „Desigur că o deranjează, bineînțeles că o doare. Dar nu se lasă doborâtă de asta”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram