Prințul Harry nu va purta verighetă după căsătoria cu Meghan Markle. Care este motivul!

Mai este foarte puțin până când Prințul Harry va deveni un bărbat însurat, nunta lui cu logodnica Meghan Markle fiind programată pe 19 mai. Și cum au apărut numeroase detalii despre căsătoria fiului cel mic al Prințesei Diana cu Prințul Charles, de la ce model de rochie va alege Meghan Markle, la cine va ține un discurs la ceremonie și chiar detalii legate de mâncare și de decorațiuni sau muzică, iată că o nouă controversă iese la iveală din Palatul Familiei Regale a Marii Britanii.

Prințul Harry nu poartă bijuterii.

Conform surselor de la Palatul Regal, este foarte probabil ca Prințul Harry să nu poarte verighetă după ce o va duce la altar pe aleasa inimii sale. Motivul? Ei bine, nu că nu ar fi un familist convins, însă nu ar fi primul din familie care nu poartă bijuterii, fie și un inel care atestă căsătoria, aceasta fiind desigur o alegere personală și nu un motiv ascuns sau unul legat de protocolul regal.

Luând exemplul fratelui său mai mare, este foarte probabil ca Prințul Harry să aleagă să nu poate inelul din aur după ce se va căsători. În 3 luni Harry și Meghan Markle își vor jura iubirea, așa că prințul mai are foarte puțin timp la dispoziție să facă o alegere în acest sens, mai ales că fratele mai mare, Prințul William, nu este singurul din familie care nu poartă verighetă. Se pare că nici soțul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip, nu a purtat vreodată inel, motivul fiind simplul – o alegere pur personală.

Prințul Charles poartă inel.

Prințului William nu îi plac bijuteriile, așa că a decis să rămână fără inel pe deget după nunta sa cu Kate Middleton din 2011, decizia sa fiind anunțată chiar înainte de ceremonia de la Westminster Abbey, printr-o declarație oficială. Să ne așteaptăm și la o declarație în acest sens din partea reprezentanților Prințului Harry care, dacă va alege să nu poarte verighetă, va fi al treilea bărbat din Familia Regală a Marii Britanii care renunță la bijuteria purtată pe degetul inelar. Prințul Charles este singurul pasinat de bijuterii și poartă mereu un inel din aur pe degetul mic.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA