Prințul Harry o învață pe Meghan Markle să șofeze

Mai sunt doar două luni până la nunta regală dintre Meghan Markle și Prințul Harry și, până atunci, fosta actriță trebuie să se adapteze la traiul în U.K.

A renunțat la actorie și s-a mutat din Canada în Marea Britanie pentru că viața sa a luat o altă turnură din momentul în care l-a cunoscut pe Prințul Harry, iar acum Meghan a început să ia lecții pentru a deveni o membră respectabilă a Familie Regale Britanice. A învățat protocolul regal, participă la îndatoriri regale alături de viitorul său soț, a primit cetățenie britanică și s-a convertit la biserica anglicană. Dar Royal Boot Camp pentru Meghan Markle nu s-a oprit aici. A învățat cum să se îmbrace și să se poarte la eveniment, iar acum este instruită să conducă o mașină cu volan pe dreapta.

Meghan trebuie să învețe să conducă în stilul britanicilor, iar asta este destul de greu pentru un om care a condus ani buni o mașină cu volan pe stânga. Cu ajutorul lui Harry, dar și a persoanelor care se ocupă de ea, Meghan va reuși să conducă un vehicul cu volane pe dreaptă și cu o  cutie de viteze manuală, asta după ce a condus mult timp un autoturism automat în Canada.

Viitoarea soție a Prințului Harry învață să conducă ca o profesionistă în cadrul unui program care vizează securitatea noii membre a Familiei Regale Britanice. Potrivit surselor, Meghan este în proces de a-și lua permis de conducere pentru Marea Britanie. Cei care vin în Marea Britanice din afara U.E. au voie să conducă o mașină timp de 12 luni din momentul în care au devenit rezidenți, doar dacă demonstrează că au un permis de conducere valabil în țara lor de origine, fiind și cazul lui Meghan. Cu toate acestea, dacă ea vrea să conducă și după aceste 12 luni, va trebui să obțină un permis de conducere provizori în Marea Britanie și să treacă de un examen teoretic și de unul practic.

Sursele spun că Meghan a exersat condusul pe domeniul de la Palatul Kesingtion, locul unde locuiește împreună cu Harry, iar partenerul ei a ajutat-o în acest demers. Deși toate vehiculele sunt acum automate, este important pentru Meghan să știe să conducă și o mașină cu o cutie de viteze manuală, pentru a se descurca în orice situație.

Foto: Daily Mail Mark Large

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA