Prințul Harry, pus iarăși la zid: ”Va plăti scump pentru aroganța de a dezvălui secrete de la Palat”

24 februarie, 2023

Apărătorii Coroanei sunt mai înverșunați ca oricând. Deși niciun membru al familiei regale britanice nu a comentat public în vreun fel dezvăluirile Prințului Harry, există jurnaliști și comentatori regali care nu pot și nu vor să-l ierte pe Harry.

Printul Harry   GettyImages 1193947471 jpg

Deși Palatul se află în toi cu pregătirile pentru unul dintre cele mai importante evenimente regale, încă nu se știe sigur nici dacă Regele Charles și-a invitat fiul cel mic la Încoronare, nici dacă Prințul Harry ia în calcul să participe.

Cert este că ecourile dezvăluirilor Ducelui de Sussex nici acum nu s-au stins. Autobiografia ”Rezervă” a pus oarecum o pată pe obrazul subțire al monarhiei, lucru detestat de regali.

Prințul Harry a fost iarăși luat în colimator și arătat cu degetul pentru ”auto-amăgirea de care dă dovadă, pentru aroganță, pentru felul în care și-a pierdut simțul valorii.” Așa l-a caracterizat comentatorul politic și autorul Ben Shapiro, după ce i-a citit opera autobiografică.

Bărbatul mai spune că este nepermis felul în care a pus pe tapet chestiuni delicate ale Firmei. Ca și cum a stat în fața Palatului și a strigat până n-a mai putut. Autorul consideră acțiunea Ducelui de Sussex nepermisă, în primul rând fiindcă nu s-a născut un om de rând, un cetățean oarecare care să-și spele rufele în public. Membrii regali de până acum au făcut eforturi ca detaliile sordide de la Palat să nu fie publice. Mulții au făcut sacrificii personale, și-au dat deoparte iubiri sau pasiuni în numele Coroanei. Tocmai de aceea, Prințul Harry este văzut de mulți acum o persona non-grata. Căci vrea să fie nobil, cu titlu de prinț și de duce, dar în aceleași timp își ponegrește familia.

Criticii lui Harry își doresc nespus ca acesta să rămână fără titlu princiar, lucru mai greu însă, având în vedere că este fiul Regelui Marii Britanii și fratele prințului moștenitor al Coroanei. Regele Charles și Camillia vor fi încoronați la Westminster Abbey, pe 6 mai 2023.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg