Prinţul Harry, Regina Letizia şi Prinţul Daniel, sărbătoriţii zilei

15 septembrie, 2016
zi de nastere jpeg

Pe lângă faptul că fac parte din familii regale, Prinţul Harry, Regina Letizia a Spaniei şi Prinţul Daniel al Suediei mai au ceva în comun: ziua de naştere!

Azi împlineşte 32 de ani

Aşadar, casa regală britanică îl sărbătoreşte pe Harry, simpaticul şi cuceritorul prinţ care astăzi împlineşte 32 de ani, cea spaniolă chiar pe regină, Letizia împlinind astăzi 44 de ani, iar cea suedeză pe mândrul Prinţ Daniel, soţul prinţesei moştenitoare Victoria, ajuns la 43 de ani.

Letizia sărbătoreşte astăzi 44 de ani

După cum era de aşteptat, ziua de astăzi este motiv de sărbătoare pentru toate casele regale, aşa că  reţelele de socializare au abundat în urări de bine la adresa sărbătoriţilor. Comunicatul din partea Palatului Kesington a fost primul făcut public. ”La mulţi ani, Prinţ Harry! Vă mulţumim pentru mesaje drăguţe adresate lui”, au scris reprezentaţii monarhiei  britanice.

Prinţul Daniel a împlinit astăzi 43 de ani

Şi Prinţul Daniel a fost sărbătorit printr-un mesaj public, eliberat de Palatul Regal Suedez: ”Astăzi, este ziua Prinţului Daniel! Prinţul împlineşte 43 de ani şi îi dorim o aniversare fericită”.

Ei bine, în ceea ce priveşte petrecerile aniversare, bănuim că cei trei sărbătoriţi vor petrece această zi cu familia şi prietenii apropiaţi, ca-n fiecare an.

foto: arhivă ok!Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg