Prințul Harry revine acasă, iar Meghan a fost avertizată! Ar putea fi ”ultimul tren” al Ducesei de Sussex

8 aprilie, 2024

Meghan Markle a primit un avertisment dur, înainte de vizita Prințului Harry în Marea Britanie. Sunt vremuri tulburi pentru monarhie...

Meghan Markle, Familia Regala jpg

Deși Ducesa de Sussex are „scuza perfectă” pentru a nu vizita Marea Britanie alături de Prințul Harry luna viitoare, susține un expert regal că acest scenariu este previzibil și totuși, deloc recomandat!

Meghan Markle a primit un avertisment dur, în timp ce Prințul Harry se pregătește pentru vizita sa în Marea Britanie de luna viitoare.

Ducesa de Sussex a primit sfatul să i se alăture soțului său în vizita din Anglia natală, chiar dacă poate ar fi tentată să renunțe. În mod clar a avut rețineri în a mai călca pe pământ britanic, însă situația de familie s-a schimbat brusc, odată cu problemele de sănătate de la Palat.

Meghan Markle nu a mai fost pe teritoriul Marii Britanii din 2022 și nu există vreo informație că ar avea asta în plan prea curând! Ba dimpotrivă, relațiile ei cu familia soțului sunt de-a dreptul glaciale. Ducesa iartă, dar nu uită. Așa cum în repetate rânduri a declarat, perioada sa de la Palat a fost una dificilă și plină de emoții. Ca o femeie de lume ce este, mai greu s-a putut adapta, la modul la care a făcut-o Kate Middleton.

Vorbind cu The Sun, expertul regal Richard Fitzwilliams i-a transmis un avertisment prietenos fostei actrițe din Suits. Pe lângă faptul că a declarat că Meghan Markle „nu este dornică” să revină în Marea Britanie, expertul a detaliat publicației citate: „Și dacă vine, va fi copleșită de publicitatea negativă ce a strâns-o în ultimii ani, cu declarațiile sale. Consecința nedorită a comportamentului pe care l-a adoptat în ultimii patru ani.” 

Totuși, există o idee principală: Este important și de viitor ca Ducesa să analizeze consecințele fiecărui pas pe care îl face. Căci dacă nici acum nu își dă interesul pentru o reconciliere, trenul ei va fi pierdut pentru totdeauna! Cu greu britanicii o vor mai accepta vreodată, dacă nici acum, în ultimul ceas, în aceste vremuri tulburi ale Palatului nu dă un semn de maturitate și înțelepciune.

Adăugând că securitatea „nu ar fi o problemă” pentru vizita lor, dl Fitzwiliams e de părere că acest subiect ar putea fi scuza ei: că nu e păzită sau că a fost evacuată din Frogmore. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg