Prințul Harry s-a distrat cu o blondă la un festival londonez. Ce părere are Meghan?

Faptul că e al cincilea în linia de succesiunea la tronul britanic îi dă o oareșcare lejeritate în a se afișa și-n altfel de cadre decât cele protocolare. Nu știm ce părere are bunica sa, Regina, dar știm că el pare să se simtă bine într-un astfel de cadru, cu berea în mână și cu prietenii alături.

Căci da, aceasta a fost ipostaza în care a fost surprins, weekendul acesta, Prințul Harry. Roșcovanul a avut un sfârșit de săptămână de pomină, departe de îndatoririle regale și de regulile impuse la Palat. Acesta a luat parte la British Summer Time Festival, un eveniment care a avut loc, sâmbătă, în Hyde Park, din Londra.

Harry, îmbrăcat casual cu o cămașă simplă și o șapcă, a fost fotografiat de paparazzi bucurându-se de o bere Heineken și de muzica ritmată a celor de la The Killers. Într-una dintre fotografii apare, însă, alături de o blondă, despre care credem că este o simplă amică, dat fiind faptul că apare și-n alte imagini de grup.

Așadar, ce-o zice Meghan de faptul că atunci când este ea în oraș petrec timpul numai în spatele porților palatului Kensington? Mm, probabil nu este tocmai fericită să vadă că-n lipsa ei se distrează atât de bine și că nu se ascunde să se afișeze în astfel de ipostaze.

De altfel, azi, Prințul Harry a revenit la ceea ce știe să facă cel mai bine: să-i facă pe plac bunicii sale și să ducă la bun sfârșit o îndatorire regală. Acesta va vizita astăzi London School of Hygiene and Tropical Medicine și va vorbi despre HIV.

foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA