Prințul Harry s-a drogat acasă la Courteney Cox: ”Eram un Chandler”

3 februarie, 2023
FotoJetHarry jpg

Ducele de Sussex a împărtășit o mulțime de povești din tumultoasa sa viață, inclusiv un episod neașteptat petrecut acasă la unul dintre starurile seriei ”Prietenii tăi”.

Harry se declară un fan înfocat al serialului ”Friends” și povestește în autobiografia sa ”Rezervă” cum s-a drogat acasă la Courteney Cox. Ducele de Sussex și vedetele de acolo aparent au consumat ciuperci halucinogene, intitulate ciuperci magice, la domiciliul din Los Angeles al frumoasei brunete.

C Cox, Getty jpg

Prințul Harry, acum în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit în cartea sa care face furori în toată lumea că este un fanatic al serialului și că îi adoră pe actorii care joacă în el. Celebrul sitcom l-a alinat într-o perioadă de disperare și instabilitate psihică, când avea inclusiv atacuri de panică în urma celui de-al doilea periplu în Afganistan, acum 20 de ani.

Harry GettyImages 1194853706 jpg

Harry scrie în Spare că devenise anxios în preajma mulțimilor și a camerelor după ce revenise la Londra, așadar stătea mai mult pe acasă.

”Zi de zi, noapte de noapte, stăteam izolat și-mi comandam mâncare. Mă uitam în continuu la ”Friends”. Cred că în 2013 am vizionat toate sezoanele. Așa că decisesem: Eram Chandler.”, mărturisește Prințul Harry.

Friends jpeg

”Oamenii speculau că mă agățam de o viață frumoasă de burlac. În multe seri mă gândeam, dacă lumea m-ar vedea acum, n-ar crede. Și iar mă duceam la canapea să mă uit la Monica și Chandler. Renunțasem la toate ieșirile, la petreceri, la mese cu prietenii. În fiecare seară mă delectam doar cu Friends.”

Doi ani mai târziu, în timpul unei vizite în SUA, Ducele de Sussex mărturisește că a fost încântat s-o cunoască pe Courteney Cox și să meargă chiar la ea acasă, la o petrecere.

Prințul Harry a ajuns la party cu câțiva prieteni. Era cuprins de emoție, căci nimeni nu știa cât de mult o urmărise pe Courteney Cox în rolul Monicăi din Friends, doar deja stabilise că se regăsea profund în personajul Chandler.

Courteney Cox a fost o gazdă primitoare, au venit și mai mulți oameni acasă la ea, după care cineva l-a invitat să servească prăjituri cu ciocolată și ciuperci halucinogene. Harry nu a refuzat oferta și-și amintește că a fost super distractiv, până la un punct, când începuse să vadă monștri. Atunci a început să suplimenteze cu tequila, crezând că ajută.

I se părea că un coș de gunoi semăna cu o gură înfiorătoare. Nu a fost singurul care a halucinat, și unul dintre prieteni i-a povestit ulterior că trăise un coșmar în baie, când i s-a părut că un dragon îl amenința.

Experiența sa interesantă pentru prietenul său fusese un coșmar, scrie Harry în autobiografie.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg