Prinţul Harry s-ar putea reuni în curând cu familia regală. Care este motivul

10 septembrie, 2021
6 harry7 jpg jpeg

Harry ar putea face o mişcare neaşteptată şi s-ar putea reîntâlni cu alţi membri ai familiei regale.

Motivul? Prinţul nu este că este gata să se împace cu familia pe care a lăsat-o în urmă, deoarece ruptura este acum prea mare. dar, în memoria regretatului duce de Edinburgh, ar putea face o excepţie. Evenimentul la care are toate şansele să ia parte este, de fapt, un tribut adus regretatului prinţ Philip.

Un alt membru al familiei regale care s-a întors pentru această ocazie specială este prinţul Andrew. Amândoi s-au îndepărtat de familia regală, dar urmează să se alăture altor rude pentru a face parte dintr-un film BBC One dedicat regretatului duce. Producţia va fi lansată în această lună şi se va concentra pe amintirile lui Philip.

stanga
dreapta
1 harry jpg jpeg
2 harr jpg jpeg
6 harry7 jpg jpeg
10 meg si harry jpg jpeg
10 meghan jpg jpeg

Chiar dacă Harry şi-a părăsit atribuţiile, el ar  putea fi acolo în amintirea răposatului său bunic. Fostul Duce de Sussex locuieşte acum în SUA, dar are multe amintiri plăcute cu bunicul său. Într-unul dintre cele mai recente interviuri, Harry l-a descris pe Philip drept „stăpânul grătarului şi ghiduş până la final”.

Deşi în ultima vreme atât Harry, cât şi Andrew nu sunt prea bineveniţi în cercurile regale, ei vor apărea în film, deoarece regretatul duce de Edinburgh şi-a dorit întotdeauna să aibă familia aproape. În timp ce Harry lipseşte din motive binecunoscute, o consecinţă a deciziei sale şi a soţiei sale de a părăsi familia şi de a provoca controverse la televiziunea americană, Andrew nu este alături de membrii regali din pricina scandalului în care este implicat.

Filmul BBC One va fi un spectacol de o oră şi îi va include pe copiii şi nepoţii reginei Elisabeta şi ai regretatului prinţ Philip. În timp ce mulţi membri ai familiei regale îşi vor expune gândurile în cadrul interviului, Regina însăşi nu va vorbi, dar nici Kate Middleton, la fel ca toate celelalte soţii ale copiilor şi nepoţilor lor. În privinţa lui Markle nu suntem surprinşi, deoarece a acuzat membrii familiei regale de rasism.

De asemenea, vor fi redate locurile în care prinţul Philip şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului. Acesta este mult spaţiu de acoperit, având în vedere că a fost în serviciul public timp de şaptezeci de ani. Mulţi angajaţi şi membri ai personalului său au fost, de asemenea, intervievaţi. Acest proiect a fost planificat cu ceva timp în urmă şi urma să fie lansat atunci când Prinţul împlinea 100 de ani. Din păcate, ducele s-a stins din viaţă cu două luni înainte de ziua lui, aşa că proiectul a fost amânat.

Filmul va fi distribuit sub numele Prince Philip: The Royal Family Remembers. „Cu acces special la colecţia privată de cinema-film a reginei, acest film este un portret de neegalat al unui bărbat cu un loc unic în istoria regală.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg