Prințul Harry, îmbrățișat și sărutat de o bătrână la Sydney

Prințul Harry nu a lăsat ploaia torențială să-i strice baia de mulțime din Sydney. Astăzi, Harry (32 de ani) a făcut o scurtă pauză de la datoriile sale regale pentru a-și saluta fanii și, spre surpriza lui, chiar a primit un sărut de la una dintre admiratoare.

Doamna Dunne și prințul Harry s-au îmbrățișat din nou, la doi ani de când s-au văzut pentru prima dată.

Da, nu este pentru prima dată când Harry este asaltat cu pupici de femei, dacă ne amintim bine fotografiile din mai 2015, când, la o vizită oficială în Australia, Harry a fost sărutat de o fană pe nume Victoria McRae, echipată cu tot cu coroană. Cert este că doamna cu pricina încă îl mai caută pe prinț, cu aceeași coroană pe cap și cu fotografia lor sărutându-se în mână, însă alta a fost fericita câștigătoare a unui moment alături de Harry.

Ea l-a sărutat pe Harry în 2015.

De data aceasta, o văduvă de război în vârstă de 97 de ani a primit una dintre cele mai calde îmbrățișări și un sărut pe obraz din partea unei regalități. Nu este pentru prima dată când Harry și femeie se întâlnesc, căci tot în 2015 a întâlnit-o pentru prima dată, pe vremea când vizita orașul.

S-a revăzut cu veterana după doi ani.
Ea l-a sărutat pe obraz pe prinț.

Harry este într-o vizită de două zile la Sydney pentru Invictus Games, o olimpiadă pentru veterani care va avea loc în 2018 și nu a ratat ocazia să iasă în public pentru a se întâlni cu fanii săi, în ciuda unei ploi torențiale.

Prințul Harry a fost foarte drăgăstos cu bătrâna.

Foto: Getty

 

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA