Prințul Harry și-a anunțat următoarea călătorie importantă, dar surpriză: Meghan nu i se va alătura

28 august, 2024

Abia și-a încheiat turneul recent în Columbia, alături de soția Meghan Markle, însă Prințul Harry nu se odihnește prea mult.

Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg

Ducele de Sussex și-a anunțat deja următorul eveniment, la care va participa solo, și care va avea loc în doar câteva săptămâni.

La mai puțin de o lună de la turneul său de succes de patru zile în Columbia cu soția Meghan Markle, Prințul Harry a anunțat oficial data și locația următoarei sale călătorii solo, care îl va duce pe Ducele la New York, în septembrie.

Anunțând știrea pe 27 august, un purtător de cuvânt al Prințului Harry a confirmat că acesta  urmează să viziteze orașul New York în timpul Săptămânii la nivel înalt a Adunării Generale a ONU și a Săptămânii Climatice, două evenimente foarte importante.

Săptămâna Climei începe pe 22 septembrie și durează până pe 29 septembrie, în timp ce Săptămâna la nivel înalt se desfășoară între 23 și 27 septembrie.

Potrivit anunțului, Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, se va afla la New York pentru a ”face demersuri legate de o serie de sponsorizări și inițiative filantropice”.

În timp ce se va afla în Big Apple, așa cum este alintat orașul New York, „va participa la întruniri cu African Parks, The HALO Trust, The Diana Award și Travalyst”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Ducelui de Sussex.

De asemenea, mezinul regal „va promova activitatea Fundației Archewell, organizația nonprofit pe care a fondat-o împreună cu soția sa Meghan, Ducesa de Sussex”.

Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg

Interesant, în ciuda faptului că a întreprins două călătorii de profil în acest an împreună cu soția sa Meghan, în Nigeria în mai și în Columbia la începutul acestei luni - următoarea călătorie a lui Harry va fi o călătorie individuală, cu accent pe sprijinirea cauzelor apropiate inimii lui.

Călătoria va coincide, de asemenea, cu un alt eveniment uriaș care are loc în oraș în aceeași perioadă, întrucât Summit-ul pentru inovație al Premiului Earthshot al Prințului William va avea loc pe 24 septembrie.

Deși în prezent nu se știe dacă Prințul William va participa personal la summit și anul acesta, trebuie să ne reamintim că anul trecut a fost. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg