Prințul Harry și-a cunoscut viitoarea soacră. A sărutat-o pe Meghan Markle chiar în fața mamei ei!

Prințul Harry și-a cunoscut viitoarea soacră. Menținând șirul aparițiilor publice alături de iubita Meghan Markle, după ce a dat startul Jocurilor Paralimpice Invictus cu iubita actriță care l-a susținut din public, iar mai apoi au participat împreună la un joc de tenis, marcând astfel prima apariție publică oficială a cuplului, Jocurile de la Toronto s-au încheiat cu o nouă dovadă de iubire a cuplului.

Megha Markle l-a susținut pe Harry din tribună, alături de mama sa.

Pe 30 septembrie, al șaselea în linia de succcesiune la tronul Marii Britanii, Harry, a încheiat Jocurile Invictus de la Toronto alături de iubita actriță în serialul „Suits” și de viitoarea lui soacră.

Prince Harry a stat de vorbă cu mama lui Meghan, Doria Radlan.

Au apărut în public ținându-se de mână, au zâmbit și chiar și-au șopsit vorbe la ureche, însă acum Harry este din ce în ce mai îndrăzneț și nu-i pasă că este în atenția publicului. Sâmbătă, prințul i-a furat un zâmbet iubitei în timp ce urmăreau împreună concertul de închidere a festivității.

Harry s-a integrat în familia actriței.

Harry și-a cunoscut soacra. După ce a părăsit scena, reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii a venit în tribună, ba chiar a sărutat-o pe obraz pe iubita sa, iar fotografii au surprins totul în imagini romantice. Harry este deja parte a familiei lui Meghan, așa că a cunoscut-o pe mama ei și pe încă doi prieteni. Actrița americană și mama sa, Doria Radlan au vrut să fie o prezență discretă la eveniment și s-au așezat departe de public. Aceasta a fost cel de-al treilea eveniment la care Meghan a asistat în cadrul Jocurilor Invictus de la Toronto, după ce a fost prezentă la ceremonia de deschidere de săptămâna trecută, apoi la un meci de tenis alături de Harry, iar acum la închiderea Jocurilor Paralimpice.

A sărutat-o pe Meghan în fața mamei și a prietenilor actriței.

Foto: Getty Images, Hepta, Video Backgrid.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA