Prinţul Harry şi-a pierdut speranţa în iubire? Vezi ce a declarat legat de viaţa lui amoroasă!

11 mai, 2016
Invictus Games Orlando 2016   Behind The Scenes jpeg

Prinţul Harry este foarte implicat, zilele acestea, în desfăşurarea Jocurilor Invictus, cele organizate pentru a-i omagia pe veteranii răniţi din armată, poliţie şi alte servicii, şi care au loc în Orlando, SUA.

image

Pentru că tânărul prinţ este imaginea acestui eveniment, presa americană nu a scăpat ocazia de a-l intervieva pe teme mai sensibile, cum ar fi viaţa lui sentimentală.

Din fericire, prinţul de 31 de ani este un tip foarte onest şi nu s-a ferit să facă mărturisiri, cum că îi este foarte greu să-şi găsească o parteneră care să nu fie inhibată de statutul lui.

Într-un interviu pentru Sunday Times, Harry a dezvăluit, în primul rând, că nu se vede cu nimeni în prezent. Mai mult, fratele mai mic al lui William a mai mărturisit că devine cu adevărat paranoic când vine vorba despre întâlniri.

„Dacă sau când voi găsi o parteneră, voi face tot posibilul să mă asigur că vom ajunge la momentul în care ne vom simţi confortabil unul în compania celuilalt, înainte să aibă loc acea invazie inevitabilă în viaţa ei privată“, a spus Harry.

„Altă îngrijorare a mea este şi legată de faptul că, dacă sunt văzut vorbind cu o fată, se fac deja speculaţii că ea va deveni soţia mea, iar presa va ajunge să-i bată la uşă. Deocamdată, mă concentrez foarte mult pe munca mea. Dar dacă, în acest timp, ajung să cunosc pe cineva, va fi absolut fantastic“, adaugă prinţul.

Harry, într-un cadru simpatic, la Invictus Games

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg