“Prințul Harry și-a pierdut tatăl!” Meghan Markle face declarații controversate

30 august, 2022
hary jpg

Prințul Harry și-a „pierdut” tatăl, Prințul Charles, după ieșirea din familia regală, a declarat Meghan Markle într-un nou interviu.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a adus în discuție relația tensionată a soțului ei cu tatăl său când a fost întrebată despre cearta ea cu propriul ei tată, Thomas Markle.

„Harry mi-a spus: „Mi-am pierdut tatăl în acest proces”. Nu trebuie să fie la fel pentru ei ca și pentru mine, dar aceasta este decizia lui”, a declarat ea.

Când a fost întrebată dacă există loc pentru a vindeca rupturile cu familiile lor, Markle a răspuns: „Cred că iertarea este cu adevărat importantă. Este nevoie de mult mai multă energie pentru a nu ierta. Dar este nevoie de mult efort pentru a ierta”.

O persoană din anturajul familiei regale o contrazice: „Nu știu ca Harry să se fi despărțit de tatăl său. Charles le-a dat milioane de euro când au părăsit Marea Britanie”.

„În acest moment, toată familia este la Balmoral și sunt sigură că sunt îngroziți de aceste declarații”.

În timpul interviului cuplului din martie 2021 cu Oprah Winfrey, Harry a spus că Charles, în vârstă de 73 de ani, a încetat să îi mai primească apelurile după ce a renunțat la rolul său de membru activ al familiei regale.

El a susținut, de asemenea, că regalii i-au tăiat finanțele după Megxit, în ianuarie 2020, și că tatăl și fratele său, Prințul William, au fost „prinși” în rolurile lor.  Cu toate acestea, în iunie 2021, un purtătorul de cuvânt de la Clarence House a spus că Charles a alocat o „suma substanțială pentru ducii de Sussex în timpul tranziției lor spre independență. Purtătorul de cuvânt a mai spus că finanțarea s-a oprit în vara lui 2020.

Interviul vine în săptămâna în care Harry și William, în vârstă de 40 de ani, vor marca 25 de ani de la moartea mamei lor, Prințesa Diana. Pe de altă parte, Harry a decis să amâne lansarea cărții despre familia regală pentru anul viitor. Prințul încă dezbate dacă să includă o serie de „bombe” despre Kate, William și Camilla în seria de memorii.

Ducii revin în Marea Britanie săptămâna viitoare pentru o serie de evenimente caritabile. Ei vor călători și în Germania pentru Jocurile Invictus. Cu toate astea, nu vor merge la Balmoral pentru o întâlnire cu Regină.Recente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg