Prinţul Harry şi logodnica lui, Meghan Markle, primul interviu în care vorbesc despre povestea lor de dragoste

27 noiembrie, 2017
meghan markle, prince harry 2 png

Luni dimineaţa, reprezentanţii de la Palatul Regal britanic au anunţat în mod oficial logodna, iar mai târziu Meghan Markle şi Prinţul Harry apăreau pentru prima oară împreună în faţa presei, de mână, în calitate de logodnici, în Sunken Gardens, unul dintre locurile preferate ale lui Lady Di. Seara, cei doi îndrăgostiţi au vorbit sincer despre povestea lor de dragoste, nuntă şi planuri de viitor în cadrul primului lor interviu de cuplu oferit prezentatoarea de la BBC One, Mishal Husain, la Kensington Palace.

image

Detalii picante despre viaţa lor de cuplu, cum a fost cererea în căsătorie, povestea inelului de logodnă, prima lor întâlnire şi cum a prezentat-o prinţul pe iubita sa familiei regale, dar şi care sunt planurile de viitor ale celor doi, au dezvăluit câte puţin din toate. Foarte îndrăgostiţi şi vizibil emoţionaţi, cei doi au stau de mână, au râs şi şi-au aruncat priviri tandre, completându-se.

image

Urmând exemplul fratelui mai mare, Prinţul William, Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, au oferit primul interviu în aceeaşi zi în care şi-au anunţat logodna. Se vede clar pe feţele lor că sunt fericiţi, mai mult chiar Prinţul Harry a mărturisit că "ştia că ea este aleasa din primul moment în care s-au întâlnit." Povestea lor de dragoste datează de mai bine de un an şi jumătate, dar acum, că sunt oficial un cuplu în ochii publicului, putem spune că se bucură cu adevărat de momentele frumoase din noul capitol pe care au decis să-l scrie împreună. Şi, surprinzător, Prinţul Harry este foarte romantic şi spontan, deoarece cererea în căsătorie a fost una atipică.

Anunţ oficial! Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle

Potrivit cuplului, evenimentul a avut loc la începutul lunii noiembrie la Palatul Kensington: "Era o noapte frumoasă", a declarat Meghan pentru BBC. "Frigeam nişte carne de pui. A fost o surpriză. A fost atât de dulce şi natural şi foarte romantic. S-a pun în genunchi. " Harry a adăugat: "A fost un moment foarte frumos - eram doar noi doi. Cred că am reuşit să o surprind." Meghan a completat cu entuziasm: "Da, de fapt, abia puteam să te las să termini cu cererea! Am spus: <<Pot să spun DA acum?>>", apoi nerăbdătoare a primit inelul de logodnă, o bijuterie cu o semnificaţie aparte atât pentru Prinţul Harry, cât şi pentru Meghan.

Au petrecut primele 6 luni din relaţia lor departe de ochii publicului şi chiar dacă stateau la distanţă - el la Londra, ea la Toronto, nu treceau niciodată mai mult de două săptămâni fără să se întâlnească. Cum s-au cunoscut? Ei bine, Cupidon a fost un prieten comun al celor doi care le-a făcut cunoştinţă, iar 3-4 săptămâni mai târziu cei doi plecau în prima vacanţă împreună, în Botswana, Africa de Sud, locul în care a început povestea lor.

Când s-au întâlnit pentru prima dată el nu ştia nimic despre Meghan Markle actriţa, iar ea, crescută în Statele Unite ale Americii, abia vedea importanţa unei familii regale: "Nu m-am uitat niciodată la Suits, nu ştiam cine este Meghan Markle, dar am fost plăcut surpins când am văzut-o", a mărturisit prinţul, iar logodnica sa a completat: "A fost uimitor, faptul că nu ştiam nimic despre el şi am aflat pe parcurs, prin intermediul lui, un mod autentic şi foarte sincer în care l-am cunoscut."

image

Având în vedere că relaţia lor era una la distanţă, Meghan şi Harry au reuşit să facă lucrurile să meargă chiar dacă îi despărţeau mii de kilometri. "Nu a fost deloc uşor pentru că asta a presupus să călătorim foarte mult", a spus Meghan. Dar cum este un cuplu format din doi oameni cu background-uri diferite, un cuplu cu eseţă nouă la Casa Regală?  Ei bine, Harry o consideră pe viitoarea sa soţie încă un membru în marea şi fantastica lui familie: "Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de ea a fost o confirmare pentru mine că totul este perfect. Femeia asta frumoasă a intrat în viaţa mea, eu am intrat în viaţa ei, iar eu ştiu că, faptul că este incredibil de bună în ceea ce face este o uriaşă eliberare pentru mine pentru că este capabilă să se descurce şi cu ceea ce va urma. Suntem o echipă fantastică, ştim asta şi încercăm să avem un impact pozitiv asupra lucrurilor de care ne pasă."

Sigur Meghan Markle se va descurca în noul rol, de membru al familiei regale care va putea trasmite mesaje importante, deoarece este un activit convins şi se implică în proiectele unor organizaţii umanitare: "Cred că este o tranziţie destul de mare de la actorie la membru al familiei regale, după cum ai spus şi tu (nr. jurnalista), proiectele de caritate sunt foarte importante pentru mine pentru că , din moment ce îţi dai seama că ai acces la oameni şi le poţi vorbi, faptul că ei te ascultă şi că tu îi poţi influenţa atrage după sine multe responsabilităţi, aşa că iau totul foarte în serios".

Meghan Markle şi Prinţul Harry, prima apariţie în calitate de logodnici. Iată cum arată inelul primit de actriţă!

Cât despre renunţarea la carieră, actriţa nu pare foarte melancolică: "Nu o văd ca pe o renunţare, ci mai degrabă ca pe o schimbare, un nou capitol, pe deasupra am jucat în acest serial timp de 7 ani, aşa că odată ce am terminat de filmat sezonul 7 am încheiat acest capitol, sunt foarte mândră de ceea ce am făcut acolo, acum este timpul să lucrăm ca o echipă <<Cu tine ( nr. Harry) > >".

image

Dar oare Prinţul Harry şi aleasa inimii sale îşi doresc copii? Ei bine, chiar el a desluşit misterul: "Nu, nu în prezent. Desigur, fiecare lucru la timpul lui. Ne vom întemeia o familie în viitor." În prezent încă au lucruri de descoperit unul la celălalt, dar şi la familiile lor. Iar Meghan se pare că s-a integrat repede în familia regală, ba chiar s-a întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a de câteva ori: "A fost incredibil să am ocazia să o cunosc prin ochii lui Harry, nu doar cu onoarea şi respectul pe care îl are faţă de ea ca monarh, dar cu dragostea pe care i-o poartă ca bunică, aceste lucruri au fost foarte importante pentru mine, aşa că atunci când am întâlnit-o ştiam multe despre ea şi am un respect enorm pentru faptul că am petrecut timp cu ea. E o femeie incredibilă", a spus Meghan despre întâlnirea cu regina.

"Familia lui este primitoare. Am petrecut timp frumos în care ne-am cunoscut, ei m-au făcut să mă simt ca parte din familie, ceea ce a fost foarte special." Întreaga familia a fost încântată să o cunoască, căci Meghan a fost de multe ori la ceaiuri sau evenimente de familie, interacţionând cu Prinţul William, cu Kate Middleton, cu viitorul său socru, Prinţul Charles, dar şi cu bunicii lui Harry, Regina Elisabeta a II-a şi soţul său, Filip, Ducele de Edinburgh.

Chiar şi inelul de logodnă cu care Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle are o însemnătate aparte pentru el, dar şi pentru Meghan:  "Inelul este din aur galben, favoritul ei,  diamantul cel mare este adus din Botswana, pe când celelalte două diamante fac parte din colecţia de bijuterii a mamei mele, să fiu sigur că este şi ea alături de noi în această călătorie." Meghan l-a completat pe Prinţul Harry: "Este superb, iar el l-a desenat. Este incredibil."

image

Este un omagiu pentru Prinţesa Diana că viitoarea soţie a fiului său poartă pe deget două dintre pietrele preţioase care i-au apărţinut ei: "Faptul că nu am avut ocazia să o întâlnesc pe mama sa ( nr. Prinţul Harry) este atât de important pentru mine să ştiu că ea este alături de noi în călătoria asta şi cred că, faptul că am avut ocazia să-i cunosc pe ceilalţi oameni foarte importanţi pentru mama lui mă fac să mă simt parte din ea prin intermediul lor, sau prin intermediul lui Harry. Este foarte special să poţi avea aceaastă alăturare - de unde vii şi Botswana, un loc foarte important pentru noi. Este perfect."

image

Şi Prinţul Harry este de aceeaşi părere că, dacă Diana ar fi trăit, ar fi fost extrem de fericită pentru el: "Ar fi fost până la stele de bucuroasă, ar fi fost cea mai bună prietenă a lui Meghan. Sunt zile în care îmi lipseşte, mi-e dor să fie alături de mine, îmi lipseşte că nu pot împărtăşi aceste evenimente frumoase cu ea, dar cu inelul şi cu ceea ce urmează să se întîmple sunt sigur că este alături de noi."

Ce-au declarat părinţii lui Meghan Markle după anunţul logodnei fiicei lor cu Prinţul Harry!

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au întâlnit pentru prima dată în iulie 2016 şi au fost surpinşi destul de rar împreună, la o nuntă în Jamaica la începutul acestui an, iar la Invictus Games, la sfârşitul lunii septemrbie, Harry şi Meghan au fost fotografiaţi ţinându-se de mână. Acum acriţa s-a mutat din Toronto, Canada, la Londra, pentru a fi alături de Harry, căci în primăvara lui 2018 cei doi se vor căsători. De asemenea, ea a renunţat la actorie odată cu terminarea sezonului 7 al serialului care a făcut-o celebră, "Suits."

Foto: Getty Images, YouTube.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}