Prințul Harry și Meghan îl "obligă" pe Regele Charles să ia o măsură drastică! E și nervos din cauza lor

21 decembrie, 2023

Se pare că Regele Charles ar fi îngrijorat de faptul că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi "divulgat" conversațiile lor.

Charles Harry si Meghan GETTY jpg

Perioada sărbătorilor este un moment de regăsire cu cei dragi, dar pe măsură ce se apropie Crăciunul, Regele Charles este din ce în ce mai nervos în legătură cu ceea ce ar putea face fiul și nora sa. Se pare că monarhul ar fi "foarte nervos" în legătură cu discuțiile cu Prințul Harry și Meghan Markle, care se confruntă la rândul lor cu multă "ostilitate" din interiorul familiei regale, potrivit unei persoane apropiate regalilor, notează The Express

Regele Charles este îngrijorat de posibilitatea ca cei doi să "divulge" conversațiile sale cu ei, ceea ce ar face "lucrurile foarte dificile".

Sursa a adăugat că nu există "nicio șansă" ca Prințul Harry și Meghan Markle sau cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, să fie invitați să petreacă perioada Crăciunului alături de restul familiei. În plus, se pare că Regelui Charles "i-ar plăcea" să ajungă să petreacă timp cu nepoții săi stabiliți în SUA, dar relația cu Harry și Meg e delicată, așa că o întâlnire între ei nu ar avea loc prea curând. 

Prințul Harry și Meghan Markle, catalogați drept "cei mai mari ratați de la Hollywood"

Meghan Markle și Prințul Harry au fost catalogați drept unii dintre cei mai mari ratați de la Hollywood de către o publicație descrisă drept "biblia showbiz-ului". The Hollywood Reporter este văzut ca o publicație extrem de influentă pentru industrie, chiar recent a publicat listele cu cei mai mari câștigători și perdanți de la Hollywood. Meghan Markle și Prințul Harry se aflau pe cea din urmă listă.

Expertul în showbiz și regalitate Kinsey Schofield a spus: "Au dezvăluit cei mai mari câștigători și învinși de la Hollywood din 2023. Harry și Meghan, care cu siguranță se consideră elita de la Hollywood, s-au regăsit în partea perdanților".

Articolul din Hollywood Reporter numește biografia Netflix a soților Sussex și cartea Spare a prințului Harry "plângăcioasă", susținând în același timp că brandul cuplului este o "bulă moralizatoare care abia așteaptă să fie spartă". Acesta spune că un episod din South Park care i-a atacat pe Meghan și Harry a fost "acul de cojoc". Articolul a evidențiat, de asemenea, eșecul înregistrat cu Spotify.

Totodată, Kinsey Schofield a mai adăugat în cadrul emisiunii Talk TV: "The Hollywood Reporter este practic biblia în acest oraș. Acest lucru trebuie să îi afecteze personal pe Harry și Meghan și trebuie să îi facă pe William Morris Endeavor (WME) - actuala ei agenție de talente - să se agite pentru a-și da seama care sunt următorii pași".

Zvonurile au circulat în jurul relației lui Meghan cu WME, deși nu există nicio dovadă că agenția ar căuta să se despartă de Meghan Markle. O sursă apropiată de WME a declarat anterior pentru Daily Express US: "Nu există absolut nicio sugestie - încă - că va urma o despărțire. Dar un lucru a devenit foarte clar.

Indiferent dacă Meghan a fost sau nu sursa unui singur cuvânt din Endgame, cert este că conținutul acesteia s-a întors enorm împotriva ei și a lui Harry. Dincolo de problemele lor familiale, percepția publică despre amândoi a primit o altă lovitură mare, ceea ce a dus la o nouă pierdere de popularitate".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg