Prințul Harry și Meghan Markle ar putea câștiga un premiu Emmy! „Există șanse pentru o victorie”

27 iunie, 2023

Serialul documentar al Prințului Harry și al lui Meghan Markle de pe Netflix a atins un număr record de vizualizări atunci când a avut premiera în decembrie anul trecut, iar acum ei ar fi în cărți pentru a câștiga un premiu prestigios.

Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Meghan Markle și Prințul Harry ar urma să fie nominalizați la Premiile Emmy pentru serialul lor documentar "revoluționar" de pe Netflix sau cel puțin așa își doresc fanii celor doi. Ducele și ducesa de Sussex au semnat un contract pe mai mulți ani cu gigantul de streaming, despre care se spune că are o valoare de 40 de milioane de lire sterline, după ce au renunțat la calitatea de membri activi de rang înalt ai familiei regale. Serialul lor, Harry & Meghan, ar fi primit o nominalizare la premiile Emmy la categoria "Documentar sau serial de non-ficțiune".

În serialul documentar în șase părți, cuplul a făcut o serie de acuzații la adresa unor membri ai familiei regale, inclusiv la adresa prințului William și a regelui Charles, notează express.co.uk

Dar, având în vedere că seria de șase episoade a cuplului a doborât recordurile de audiență, emisiunea ar putea câștiga un premiu Emmy. Mark Boardman, un scriitor de showbiz și comentator media, a declarat pentru Daily Express US: „Nu am fost niciodată la premiile Emmy, dar modul în care funcționează este că juriul va fi extrem de familiarizat cu fiecare posibil nominalizat.

Nu există fum fără foc și, după părerea mea, cred că există o șansă bună să fie o victorie și o șansă certă ca ei să fie nominalizați, pentru că aceasta va oferi Premiilor Emmy o mare atenție din partea presei.

Numai pe baza cifrelor de audiență, trebuie să fie nominalizat pentru că este un program TV revoluționar. A fost atât de deschis și onest, iar acest lucru va fi de mare preț pentru Netflix.

Investiția Netflix stă foarte mult în picioare dacă nu va câștiga, dar premiul ar avea un statut uriaș pentru ei." El a continuat: „Există cu siguranță toate șansele să existe o victorie pentru Harry, Meghan și Netflix și sunt 100% încrezător că va fi nominalizat. M-am uitat la toate categoriile posibile și este cel mai mediatizat serial documentar din cadrul acestei categorii.

Așa că trebuie să fie acolo, chiar dacă nominalizările nu au fost încă dezvăluite oficial. Acest lucru nu face decât să sporească atracția de durată a lui Harry și Meghan".

El a mai adăugat că dacă Harry și Meghan vor câștiga într-adevăr un Emmy ei ar și câștiga o sumă impresionantă, totalizând sute de milioane de dolari, printr-un contract exclusiv cu Netflix. 

Foto: Getty Images, Meghan Markle



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg