Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit unde vor petrece romantic a opta lor Zi a Îndrăgostiților

2 februarie, 2024

Dincolo de toate dramele regale și conflictele în care sunt implicați Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry sunt, fără doar și poate, la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației lor tumultoase. Iubirea este super puterea lor!

Meghan și Harry, Duci de Sussex, Profimedia jpg

Cei doi vor îmbina utilul cu plăcutul.

Ducele și Ducesa de Sussex vor petrece Ziua Îndrăgostiților 2025, la anul, într-un cadru atât de drag lor. La Jocurile Invictus, care se vor ține în februarie, în Canada. Vor debuta pe 8.02, iar Harry și Meghan vor sărbători Ziua Îndrăgostiților, cea de-a opta pentru ei, acolo.

Și anul acesta în februarie vor fi tot în Canada, căci pregătesc evenimentul. Ducii de Susses sunt așteptați la evenimentul One Year to Go al Jocurilor Invictus, la sfârșitul acestei luni în Canada.

Pe parcursul a trei zile în Vancouver și Whistler, HELLO! înțelege că perechea se va alătura membrilor taberei de antrenament de iarnă ale Națiunilor participante, care oferă o oportunitate membrilor Comunității Internaționale Invictus, inclusiv managerilor de echipe, antrenorilor și concurenților de a experimenta sporturile de iarnă adaptate pentru sportivii cu dizabilități, înaintea Jocurilor Invictus de de anul viitor.

Ce spectacol măreț se anunță la Jocurile de iarnă Invictus de anul viitor! E posibil să participe inclusiv copiii lor, Archie și Lilibet

Jocurile din 2025 vor avea loc în perioada 8 - 16 februarie și vin la 18 luni după jocurile din 2023, care au avut loc în Germania, Meghan Markle a dat de înțeles că e posibil să-și aducă și copiii la eveniment, pe fiul Archie și pe fiica Lilibet!

La vremea respectivă, Ducesa și-a cerut scuze că a ratat ceremonia de deschidere din Germania, dezvăluind că a petrecut puțin timp în plus la Los Angeles cu copiii ei, după care a adăugat: „Sunt foarte mândră că fac parte din această familie Invictus, alături de voi toți. Suntem recunoscători pentru toți cei care sunteți aici... Sunt atât de mulți oameni pe care îi cunoaștem acasă, care vă sprijină pe toți, chiar dacă nu pot fi aici cu voi, sunt aici în spirit. Distracție plăcută, vă aplaudăm și abia așteptăm să-i aducem și pe copiii noștri la Jocuri, să vadă ei înșiși ce experiență sublimă este Invictus. Vă mulțumim foarte mult.”, și-a încheiat discursul Ducesa de Sussex.

Jocurile Invictus din 2025 se vor desfășura în Vancouver și Whistler, care se află la un zbor distanță  de trei ore de Los Angeles și pe același fus orar în care tinerii prinț și prințesă sunt crescuți în SUA.

Prințul Henry de Wales, cunoscut ca Prințul Harry, este al doilea fiu al Prințului Charles de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, și Meghan Markle, o actriță americană cunoscută pentru rolul ei din serialul TV Suits și-au început relația în iunie 2016.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg