Prințul Harry și Meghan Markle au răspuns invitației lui Charles la încoronare! Iată indiciul

5 aprilie, 2023

Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe 6 mai, iar Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația oficială și se pare că au și răspuns.

Charles Harry si Meghan GETTY jpg

Au trecut patru săptămâni de când Prințul Harry și Meghan Markle au confirmat că au primit o invitație la încoronarea Pegelui Charles. Evenimentul istoric va avea loc pe 6 mai la Westminster Abbey, iar alte festivități vor continua în weekend.

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat anterior: „Pot să confirm că Ducele a primit recent corespondența prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare. O decizie imediată cu privire la participarea Ducelui și a Ducesei nu va fi dezvăluită de noi în acest moment", au adăugat ei. Există totuși un mare semn că Harry și Meghan au răspuns acum invitației regelui.

Potrivit Telegraph, răspunsurile la eveniment trebuiau trimise până luni, 3 aprilie, cu aproape o lună înainte de încoronare. Aceasta înseamnă că invitații, inclusiv Harry și Meghan, ar fi oferit un răspuns până la începutul săptămânii.

Totodată, există multe speculații privind prezența lor la eveniment. În trecut, Prințul Harry a dezvăluit că se teme să își aducă familia sa în Marea Britanie. El a declarat că vrea să își aducă copiii, pe Archie și Lilibet, în vizită, în UK, însă un reprezentant legal susținea că aceștia „nu se pot întoarce la el acasă”, deoarece este prea periculos.

Săptămâna trecută, Prințul Harry și-a făcut o apariție surpriză la Londra pentru a participa la o audiere în instanță, ceea ce a stârnit noi dezbateri cu privire la ceea ce ar putea însemna vizita lui pentru încoronare. El a ales să nu călătorească soția Meghan și copiii lor, Archie și Lilibet.

Se știe și că data încoronării Regelui Charles cade în aceeași zi cu cea în care fiul Archie împlinește patru ani, așa că și acest lucru ar fi putut influența decizia cuplului. Observatorii regali speculează că fie Prințul Harry se va întoarce singur în luna mai în Marea Britanie, fie doar cu soția Meghan. Având în vedere comentariile sale anterioare, se pare că o apariție a copiilor lor la încoronare pare din ce în ce mai puțin probabilă.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg