Prințul Harry și Meghan Markle au stabilit data nunții

Citeste tot despre:

, ,

Palatul Kensington a informat azi că Prințul Harry și Meghan Markle au stabilit data nunții: 19 mai. Sâmbăta, 19 mai, mai exact, aceeași zi în care se va desfășura finala Cupei Angliei, de mare importanță pentru supușii regaliști. Oricum, data este aleasă cât se poate de departe de cea la care ar trebui să nască Ducesa de Cambridge, undeva în luna aprilie.

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle se va desfășura la  biserica St George’s Chapel din incinta Castelului Windsor, un loc „aproape de inimile celor doi îndrăgostiți”.

Ceremonia va avea loc la doar șase luni după logodnă și doi ani de când s-au întâlnit pentru prima dată, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute. Meghan și Harry vor să evite o nuntă mare la Westminster Abbey sau la St Paul’s și au optat pentru o ceremonie mai intimă în locul în care Prințul Charles s-a căsătorit cu Camilla, Ducesa de Cornwall, în 2005.

Tocmai de aceea Harry și Meghan au ales Windsor Castle, mai ales că este mai accesibil și pentru Regina Elisabeta a II-a și Prințul Filip să ajungă la eveniment, iar nunta va fi plătită în întregime din banii Familiei Regale a Marii Britanii.

Înainte de eveniment, Meghan va primi cetățenie britanică și va trebui să se boteze în credința anglicană.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA