Prințul Harry și Meghan Markle au stabilit nunta. Familia regală va plăti pentru tot! Unde și când va avea loc evenimentul!

Lucrurile se desfășoară într-un ritm alert la Casa Regală a Marii Britanii. După ce ieri au anunțat logonda Prințului Harry cu Meghan Markle, cei doi îndrăgostiți au apărut împreună pentru un set de fotografii, iar mai târziu au avut primul lor interviu de cuplu, iată că deja s-au stabilit și detaliile nunții lor care va avea loc în primăvara anului viitor.

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle se va desfășura la  biserica St George’s Chapel din incinta Castelului Windsor, un loc „aproape de inimile celor doi îndrăgostiți”, în luna mai, a fost dezvăluit astăzi de către reprezentanții Casei Regale printr-un comunicate distribuit pe pagina oficială de Facebook.

Cei doi se grăbesc să meargă la altar, așa că nunta va avea loc la doar șase luni după logodnă și doi ani de când s-au întâlnit pentru prima dată, în cadrul unui date pe nevăzute. Vor să evite o nuntă mare la Westminster Abbey sau la St Paul’s și au optat pentru o ceremonie mai initimă în locul în care tatăl lui Harry și al lui William s-a căsătorit cu Camilla, Ducesa de Cornwall, în 2005. Tocmai de aceea Harry și Meghan au ales Windsor Castle, mai ales că este mai accesibil și pentru Regina Elisabeta a II-a și Prințul Filip să ajungă la eveniment, din moment ce nunta va fi plătită în întregime din banii Familiei Regale a Marii Britanii.

Chiar dacă sunt divorțați, părinții lui Meghan vor avea și ei roluri importante la eveniment, deși încă nu este clar dacă tatăl fostei actrițe o va conduce până la altar. De asemenea, născută în America, Meghan va primi cetățenie britanică, dobândind dublă cetățenie, și va trebui să se boteze înainte de nuntă. Reprezentatul lui Harry, Jason Knauf,  a spus că  Windsor este un „loc foarte special” pentru Harry și că el și doamna Markle și-au petrecut timp împreună acolo în timpul relației lor. Tot el a confirmat faptul că îndrăgostiții sunt fericiți că evenimentul va avea loc în „frumoasa zonă din Windsor”.

Nunta este programată pentr luna mai pentru a evita ca evenimentul să se suprapună cu nașterea celui de-al treilea copil al Prințului William și al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, din luna aprilie. De asemenea, se pare că cei doi proaspeți logodiți vor apărea la primul lor eveniment împreună vineri, la Muzeul Național de Justiție din Nottingham.

În timp ce pregătirile încep în sânul Familiei Regale a Marii Britanii, Meghan, de religie protestantă, care a terminat un liceu catolic, va trebui să se convertească la biserica anglicană. Familia regală va plăti pentru întreaga ceremonie, inclusiv pentru slujba de la biserică, muzică, flori și petrecerea de după, au confirmat reprezenții de la palat. Mai multe detalii legate de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle urmează să fie dezvăluite pe măsură ce evoluează și pregătirile pentru marele eveniment.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA