Prințul Harry și Meghan Markle, catalogați drept "cei mai mari ratați de la Hollywood"

11 decembrie, 2023

Meghan Markle și Prințul Harry au fost catalogați drept unii dintre "cei mai mari ratați" de la Hollywood de către o publicație influentă! Cu siguranța aceasta este o lovitură uriașă pentru cuplul, care s-a stabilit în California.

Printul Harry, Meghan Markle jpg

Meghan Markle și Prințul Harry au fost catalogați drept unii dintre cei mai mari ratați de la Hollywood de către o publicație descrisă drept "biblia showbiz-ului". The Hollywood Reporter este văzut ca o publicație extrem de influentă pentru industrie, chiar recent a publicat listele cu cei mai mari câștigători și perdanți de la Hollywood. Meghan Markle și Prințul Harry se aflau pe cea din urmă listă.

Expertul în showbiz și regalitate Kinsey Schofield a spus: "Au dezvăluit cei mai mari câștigători și învinși de la Hollywood din 2023. Harry și Meghan, care cu siguranță se consideră elita de la Hollywood, s-au regăsit în partea perdanților".

Articolul din Hollywood Reporter numește biografia Netflix a soților Sussex și cartea Spare a prințului Harry "plângăcioasă", susținând în același timp că brandul cuplului este o "bulă moralizatoare care abia așteaptă să fie spartă". Acesta spune că un episod din South Park care i-a atacat pe Meghan și Harry a fost "acul de cojoc". Articolul a evidențiat, de asemenea, eșecul înregistrat cu Spotify.

Totodată, Kinsey Schofield a mai adăugat în cadrul emisiunii Talk TV: "The Hollywood Reporter este practic biblia în acest oraș. Acest lucru trebuie să îi afecteze personal pe Harry și Meghan și trebuie să îi facă pe William Morris Endeavor (WME) - actuala ei agenție de talente - să se agite pentru a-și da seama care sunt următorii pași", notează The Express

Zvonurile au circulat în jurul relației lui Meghan cu WME, deși nu există nicio dovadă că agenția ar căuta să se despartă de Meghan Markle. O sursă apropiată de WME a declarat anterior pentru Daily Express US: "Nu există absolut nicio sugestie - încă - că va urma o despărțire. Dar un lucru a devenit foarte clar.

Indiferent dacă Meghan a fost sau nu sursa unui singur cuvânt din Endgame, cert este că conținutul acesteia s-a întors enorm împotriva ei și a lui Harry. Dincolo de problemele lor familiale, percepția publică despre amândoi a primit o altă lovitură mare, ceea ce a dus la o nouă pierdere de popularitate".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg