Prințul Harry și Meghan Markle, catalogați drept "cei mai mari ratați de la Hollywood"

11 decembrie, 2023

Meghan Markle și Prințul Harry au fost catalogați drept unii dintre "cei mai mari ratați" de la Hollywood de către o publicație influentă! Cu siguranța aceasta este o lovitură uriașă pentru cuplul, care s-a stabilit în California.

Printul Harry, Meghan Markle jpg

Meghan Markle și Prințul Harry au fost catalogați drept unii dintre cei mai mari ratați de la Hollywood de către o publicație descrisă drept "biblia showbiz-ului". The Hollywood Reporter este văzut ca o publicație extrem de influentă pentru industrie, chiar recent a publicat listele cu cei mai mari câștigători și perdanți de la Hollywood. Meghan Markle și Prințul Harry se aflau pe cea din urmă listă.

Expertul în showbiz și regalitate Kinsey Schofield a spus: "Au dezvăluit cei mai mari câștigători și învinși de la Hollywood din 2023. Harry și Meghan, care cu siguranță se consideră elita de la Hollywood, s-au regăsit în partea perdanților".

Articolul din Hollywood Reporter numește biografia Netflix a soților Sussex și cartea Spare a prințului Harry "plângăcioasă", susținând în același timp că brandul cuplului este o "bulă moralizatoare care abia așteaptă să fie spartă". Acesta spune că un episod din South Park care i-a atacat pe Meghan și Harry a fost "acul de cojoc". Articolul a evidențiat, de asemenea, eșecul înregistrat cu Spotify.

Totodată, Kinsey Schofield a mai adăugat în cadrul emisiunii Talk TV: "The Hollywood Reporter este practic biblia în acest oraș. Acest lucru trebuie să îi afecteze personal pe Harry și Meghan și trebuie să îi facă pe William Morris Endeavor (WME) - actuala ei agenție de talente - să se agite pentru a-și da seama care sunt următorii pași", notează The Express

Zvonurile au circulat în jurul relației lui Meghan cu WME, deși nu există nicio dovadă că agenția ar căuta să se despartă de Meghan Markle. O sursă apropiată de WME a declarat anterior pentru Daily Express US: "Nu există absolut nicio sugestie - încă - că va urma o despărțire. Dar un lucru a devenit foarte clar.

Indiferent dacă Meghan a fost sau nu sursa unui singur cuvânt din Endgame, cert este că conținutul acesteia s-a întors enorm împotriva ei și a lui Harry. Dincolo de problemele lor familiale, percepția publică despre amândoi a primit o altă lovitură mare, ceea ce a dus la o nouă pierdere de popularitate".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan și Kate, Getty Images jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg