Prințul Harry și Meghan Markle, de mână la cel de-al doilea angajament regal

Citeste tot despre:

,

După ce au mers împreună cu toți membrii Familiei Regale Britanice la biserică în ziua de Crăciun, iată că acum, la două săptămâni de la eveniment, Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, au participat la cel de-al doilea angajament public de când și-au anuțat logodna.

Astăzi, cuplul regal a fost fotografiat în timp ce participa la un eveniment în Londra, iar cei doi au fost pur și simplu adorabili. Îmbrăcați cu haine groase pentru a face față frigului de afară și mereu de mână și cu zâmbetul pe buze, Meghan Markle și Prințul Harry au mai marcat încă o apariție oficială.  Cei doi au vizitat studiourile unui post de radio din districtul Brixton, o stație de radio cu muzică underground 24 de ore din 24. Foarte simpatizați de public, au fost uimiți de primirea făcută în ropote de aplauze.

În timp ce Meghan a fost foarte elegantă într-o pereche de pantaloni largi, negri, cu un pulover negru, palton din lână de culoare bej și eșarfă asortată, Harry a purtat pantaloni bleumarin, palton asortat cu ghetele, cămașă albă și un pulover gri.

Ceea ce a atras cel mai mult atenția a fost tocmai paltonul voluminos purtat de fosta actriță, un model de la Symthe, în valoare de aproximativ 600 de lire sterline.

Cei doi și-au făcut deja încălzirea cu primul eveniment oficial în calitate de logodnici care a avut loc pe 27 noiembrie.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA