Prințul Harry și Meghan Markle, de mână la un meci de tenis. Ce frumoși sunt împreună!

Până la urmă, Prințul Harry chiar și-a făcut mult așteptata apariție publică alături de iubita Meghan Markle. După ce la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Paraolimpice Invictus Games din Toronto, Harry a stat la distanță de iubita actriță care l-a urmărit de la câteva rânduri depărtare și l-a aplaudat emoționată atunci când a urcat pe scenă pentru discurs, iată că prințul are gânduri serioase acum.

Prima apariție oficială la Jocurile Invictus.

Prima apariție oficială a cuplului s-a produs la un meci de tenis din cadrul jocurilor paraolimpice, desfășurat ieri în orașul canadian Toronto. Cei doi s-au ținut de mână atunci când au ajuns la Piața Nathan Phillips.

Îmbrăcați casual, în jeans și tricou, ori cămașă și cu ochii acoperiți de ochelarii de soare, Meghan și Harry au părut relaxați și chiar s-au bucurat din plin de prezența lor acolo. Ba mai mult, au avut și câteva momente de romantism – s-au ținut de mână, au discutat cu zâmbetul pe buze și, la un moment dat, Harry chiar a sărutat-o pe iubita sa pe cap și i-a șoptit ceva la ureche.

Chiar dacă nu a fost la dreapta prințului sâmbătă, acesta fiind ocupat cu îndatoririle regale și reuniunea cu oficialii Melania Trump și Justin Trudeau, Meghan a fost tot timpul cu ochii pe Harry, la fel și prințul care mai arunca din când în când câte o privire spre scaunul ocupat de actriță.

Această apariție a fost, în mod clar, o confirmare a relației lor tot mai puternică care, spun apropiații, va atinge pucntul culminat de Crăciun, când prințul o va cere de soție. Este drept că la început actrița a părut îpuțin agitată, dat fiind și faptul că la fiecare mișscare aparatele de fotografiat erau îndreptate spre ea și Harry.

Foto: Hepta, Getty Images, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA