Prințul Harry și Meghan Markle, feerici în Canada. Ducesa a impresionat cu ținuta ei cool de zăpadă

15 februarie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle și-au petrecut Ziua Îndrăgostiților în Canada - țara în care au sosit pentru a promova următoarele Jocuri Invictus, însoțiți de o echipă de filmare.

Harry și Meghan în Canada GettyImages 2011365062 jpg

Cuplul se află în celebra stațiune de schi Whistler, din Columbia Britanică, pentru o vizită de două zile în care doresc să promoveze evenimentul de anul viitor, primul care va implica sporturi de iarnă.

Ducii au fost numai zâmbet, ținându-se de mână, când au ajuns la stația de schi, urmăriți de ceea ce părea a fi propria lor echipă de filmare.

Fosta actriță a fost atât de încântată de peisajul hibernal încât n-a rezistat să nu facă câteva poze și cu telefonul personal, în timp ce Harry a încercat un scaun de schi pentru sportivi cu dizabilități și a vorbit cu instructorii.

Pentru această ocazie, Meghan a ales o ținută cool de zăpadă, alcătuită din blugi subțiri albi, o haină matlasată bej, căciulă neagră și o pereche de bocanci apres-ski, în timp ce Harry era îmbrăcat foarte casual, într-o geacă neagră și blugi.

Ducii de Sussex au privit și o sesiune de antrenament a sportivilor care plănuiesc să participe la Jocurile Invictus din 2025.

Vizita celor doi în Canada vine într-o perioadă în care cuplul este implicat într-o serie de controverse – una legată de noul lor site denumit Sussex.com și alta despre vizita-fulger a lui Harry, săptămâna trecută, la Londra, pentru a-l vedea pe Regele Charles, după ce aceasta a fost diagnosticat cu cancer.

Harry și Meghan în Canada GettyImages 2011380112 jpg

În aceeași zi în care cei doi au aterizat în Canada, Meghan Markle a anunțat că a semnat un nou contract pentru un podcast cu Lemonada Media, după ce ea și Harry și-au încheiat contractul cu gigantul Spotify.

Este clar că Ducii de Sussex au început anul cu planuri noi legate de activitatea lor profesională, totul începând cu un rebranding în care Harry și Meghan încearcă să se folosească cât mai bine de titlurile lor regale. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg