Prinţul Harry şi Meghan Markle, forţaţi să returneze cadourile de nuntă

30 mai, 2018
FWRO jpeg

Nunta lor de pe 19 mai a fost un eveniment urmărit de oamenii de pe întraga planetă, iar prinţul Harry şi Meghan Markle au o mulţime de fani care le-au trimis cadouri neaşteptate.

image

Dacă invitaţilor de la nunta regală li s-a cerut ca în schimbul cadourilor să doneze bani pentru câteva dintre organizaţiile patronate de familia regală a Marii Britanii, admiratorii de pretutindeni şi firmele mari au dorit să îi felicite şi ei pe însurăţe, trimiţând câteva obiecte simbolice sau unele de mare valoare.

Ducele şi ducesa de Sussex, plecaţi acum în luna de miere, trebuie să returneze câteva dintre cadourile de nuntă. Cei doi soţi au primit daruri nesolicitate în valoare de 7 milioane de lire sterline din partea unor companii, firme, celebrităţi şi fani, bunuri pe care sunt obligaţi să le returneze.

Conform publicaţiei Express, cuplul a fost inundat de pachete şi tot felul de colete care au fost trimise la casa lor de la Kensington Palace, dar din păcate toate vor fi returnate. Iar motivul este unul simplu. Regalităţile nu au voie să primească cadouri de la companii sau persoane pe care nu le cunosc personal, tocmai pentru a preveni exploatarealor în scopuri comerciale. Conform protocolului: "Cadourile oferite de persoane particulare care trăiesc în Marea Britanie, dar care nu sunt cunoscute personal de către membrii Familiei Regale, ar trebui respinse în cazul în care există preocupări legate de cel care a trimis darul sau motivele donatorului, ori darul însuşi". De asemenea, un alt motiv este acela că regina şi membrii familiei nu pot accepta daruri din motive de securitate.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg