Prințul Harry și Meghan Markle, fotografiați pentru prima dată împreună

Chiar ne întrebam când o să apară o astfel de fotografie, că doar a trecut o lună de când Palatul Kensington confirma relația amoroasă dintre cei doi. Ei bine, iată că așteptarea a luat sfârșit!

meghan-markle-printul-harry
Surprinși de paparazzi împreună

Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, au fost fotografiați pentru prima dată împreună. Un paparazzi agil i-a surprins pe cei doi amorezi în timp ce mergeau, ținându-se de mână, prin West End.

Cei doi au mers pe jos o bună bucată de timp, admirând decorațiunile de Crăciun de pe străzile londoneze, după care au intrat în Teatrul Apollo, unde au urmărit piesa de teatru ”Peter Pan goes wrong”.

Surprinzător este că cei doi n-au încercat deloc să se ascundă, mergând pe jos pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Londra. Referitor la asta, chiar un prieten de-al lui Harry a declarat că este un lucru pe care acesta nu obișnuiește să-l facă foarte des. ”Harry mi-a spus de mai multe ori că pentru el contează mult intimitatea, dar e clar că acum nu îi e teamă să fie văzut în public cu ea”, a declarat un apropiat de-al roșcovanului pentru ”The Sun”.

”Sunt topiți unul după celălalt și le-au spus prietenilor deja că se iubesc. Și cum Meghan este o actriță, e normal că iubește teatru și că Harry a scos-o la întâlnire acolo.”, a mai precizat respectivul apropiat.

foto: captură The Sun

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA