Prințul Harry și Meghan Markle, în pragul unei decizii colosale. Le va decide viața de acum înainte

23 mai, 2023

Posibil ca Ducii de Sussex încă să fie mâhniți, după ce cuplul a spus că a fost aproape implicat într-o ”urmărire aproape catastrofală”, hăituiți de paparazzi în urma unei ceremonii de premiere la New York.

sussex ei dimensiuneok jpg

Nu este prima dată când se află în fața unei decizii limită. Ducii de Sussex sunt oricum experți în transformări și în a lua viața de la capăt.

Au făcut-o și în 2020, când au renunțat la a mai fi membri activi ai familiei regale britanice.

Sussex, Harry și Meghan (1) jpg

În urma celui mai recent incident public, viața Ducilor de Sussex a revenit pe tapet, făcându-se și o paralelă previzibilă cu accidentul fatal din Paris al Prințesei Diana, care a murit tot urmărită de paparazzi. Prințul Harry era deja traumatizat în urma tragediei în care a fost implicată mama sa, acum probabil că furia lui a crescut din nou la cote alarmante.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, Profimedia (4) jpg

Scriitoarea regală Carolyn Durand atenționează, în lumina celor mai recente evenimente: Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să găsească un echilibru între aparițiile publice și dorința lor de intimitate.

Doamna Durand, co-autor al biografiei Sussex ”În căutarea libertății, cu Omid Scobie” spune că acest cuplu este hăituit constant de fotografi și că Prințul Harry este decis să-și protejeze familia, mai ales fiind afectat emoțional și acum de moartea Prințesei Diana.

Carolyn Durand a declarat Sky News: „Ducele și Ducesa de Sussex își doresc acel compromis în care duc o viață tihnită în California, dar sunt transparenți cu evenimentele importante din viața lor. Este lăudabil, cu siguranță. Însă e nevoie de o decizie colosală, care le va decide viitorul. Cum vor înclina ei balanța? Căci în mod cert aceasta trebuie cumva înclinată. Ori părăsesc viața publică, ori își asumă și astfel de incidente regretabile, ca urmărirea.”

Dacă se aflau în Marea Britanie, acest tip de incident nu ar fi avut loc, căci codul de etică jurnalistică interzice publicarea imaginilor obținute prin urmărirea agresivă a celebrităților.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg