Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la Balmoral, locul unde Regina se retrage vara

26 iulie, 2022
hart jpg

Prăpastia se adâncește! Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt pe lista invitaților la Balmoral, proprietatea Reginei din Scoția.

În ciuda informațiilor că Ducele și Ducesa de Sussex au fost rugați să se alăture Reginei Elisabeta în vacanța ei anuală în Highlands, se pare că nu a existat o astfel de invitație.

The Sun a susținut că personalul de la moșia suveranei în vârstă de 96 de ani a fost avertizat să se aștepte la o listă mare de invitați, inclusiv „Harry, Meghan și copiii lor Archie și Lilibet”.

Cu toate acestea, mai multe surse au confirmat pentru Page Six că familia Sussex nu o va vizita pe bunica lui Harry.

Cei doi vor rămâne în SUA până când Harry își va publica cartea de memorii.

hart2 jpg

Harry, 37 de ani, și Markle, 40 de ani, au văzut-o ultima oară pe Regina în iunie, când au zburat în Marea Britanie pentru a participa la Jubileul de platină. Acolo, i-au prezentat-o  pentru prima dată monarhului pe fiica lor Lilibet. 

De fapt, Regina Elisabeta și-a întâlnit strănepoata de două ori. Deși nu au urcat pe balconul Palatului Buckingham, cei doi au participat apoi la un serviciu de Ziua Recunoștinței la Catedrala St Paul.

Cu toate acestea, Meghan și Harry nu au discutat cu Prințul William, cu soția sa, Kate Middleton, și cu cei trei copii ai lor. Deși i-au invitat la aniversarea lui Lilibet, la casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, aceștia au ales să meargă în Țara Galilor pentru un eveniment oficial.

Au reușit însă să o prezinte pe Lilbet bunicului ei, Prințul Charles, iar întâlnirea a fost una emoționantă, au spus ulterior surse apropiate moștenitorului tronului.

Regina a fost văzută în Scoția săptămâna trecută și își va petrece lunile august și septembrie la refugiul ei din Highland, unde i se vor alătura și alți membri ai familiei, inclusiv William, Kate și copiii lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani. , și prințul Louis, 4.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg