Prințul Harry și Meghan Markle, primire călduroasă în Columbia! Cum s-a îmbrăcat Ducesa de Sussex

16 august, 2024

Meghan Markle și Prințul Harry au fost primiți cu căldură în Columbia. La prima apariție în țara din America de Sud, Ducesa de Sussex a atras atenția cu ținuta aleasă.

Printul Harry si Meghan Markle in Columbia Foto Facebook 4 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle și-au început vizita în țara sud-americană pe 15 august, începând călătoria cu un salut oficial din partea vicepreședintelui Francia Márquez, care a anunțat vizita lor la începutul acestei luni. Soțul lui Márquez, Rafael Yerney Pinillo, a fost, de asemenea, prezent pentru a întâmpina cuplul la sosirea lor, în jurul orei locale nouă dimineața.

Cele două cupluri au mers la reședința vicepreședintelui pentru cafea, ceai și tradiționalul pan de bono (pâine cu brânză columbiană), înainte de a face un schimb de cadouri de bun venit. În timpul vizitei de 30 de minute, Márquez a spus cuplului că împărtășește aceleași idealuri și obiective pentru promovarea unui viitor digital mai sigur și a unui peisaj al sănătății mintale.

Vicepreședintele a împărtășit, de asemenea, admirația sa pentru mama lui Harry, Prințesa Diana. În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în cursul zilei, vicepreședintele a fost întrebat despre faptul că Prințesa Diana a planificat o vizită în Columbia cu puțin timp înainte de a muri în 1997. Ea a declarat: „Cred că faptul că Prințul Harry se află astăzi aici după visul mamei sale de a vizita această țară este o oportunitate de a arăta ce este mai bun din națiunea noastră, de a arăta cine sunt columbienii. Suntem oameni care, în mijlocul problemelor, facem tot posibilul pentru a da tot ce avem mai bun din noi”.

Pentru prima vizită din turneul lor din Columbia, Meghan Markle a purtat un costum Veronica Beard albastru marin și pantofi negri cu toc Manolo Blahnik. Ea a accesorizat ținuta cu o geantă Loro Piana din piele albă și ochelari de soare Ray-Ban negri.

Prințul Harry s-a asortat cu soția sa, purtând un costum albastru închis cu o cămașă Brioni albastru aprins.

Astăzi, 16 august, Meghan Markle și Prințul Harry se vor afla în capitala Columbiei, unde se vor întâlni cu elevii pentru a evidenția bunăstarea emoțională în educație, vor participa la un prânz oferit de vicepreședintele Márquez și vor lua parte la o întâlnire cu concurenții de la Jocurile Invictus din Columbia. 

Foto: Facebook Vicepresidencia de la República de Colombia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG