Prințul Harry și Meghan Markle trăiesc o minciună în America?

5 septembrie, 2022

Pachetul perfect de armonie, fericire și iubire, pe care Ducii de Sussex încearcă să-l vândă cu fiecare apariție a lor, pare-a fi unul fals. Ce promovează ei și ce trăiesc cu adevărat?

meghan markle profimedia 0642598438 jpg

Având ca pretext o existență departe de lumina reflectoarelor, Prințul Harry și-a lăsat, în 2020, familia și îndatoririle regale pentru o viață “normală” alături de Meghan Markle și de copiii lor, în Los Angeles. Numai că nimic nu este normal din ceea ce trăiesc, azi, Ducii de Sussex în Santa Barbara, California. Harry și Meghan, împreună cu cei doi copii ai lor, Archie, de 3 ani, și Lilibet (1), sunt mai urmăriți ca niciodată de paparazzi și securitatea lor încă este în pericol, nu de multe ori cei doi apelând la poliție din cauza intrușilor care încearcă chiar să intre în conacul lor de 14 milioane de dolari din Montecito.

Mai mult și mai important, umblă vorba că lui Harry îi este dor de casă și că și-ar dori să se întoarcă în Marea Britanie alături de familia lui, după ce și-a dat seama că viața în America nu este atât de liniștită pe cât a sperat el. Dimpotrivă. Ducii de Sussex sunt la fel de prezenți în presă, n-au niciun fel de intimitate, iar tabloidele britanice pe care au vrut să le evite în mod special continuă să scrie despre ei și să-i pună pe prima pagină. Dar Prințului Harry îi este greu să evite să fie în centrul atenției și din cauza lui Meghan Markle, care tânjește după această atenției, în ciuda declarațiilor ei cum că nu și-ar dori-o. „Harry voia să o ia de la capăt și să trăiască o viață mai liniștită în Montecito, departe de camerele fotografilor, dar Meghan stă cu gândul doar la faimă și bani. Nu pentru asta a venit el în SUA – se simte de parcă ar trăi o minciună”, a declarat o sursă pentru publicația US Weekly.

meghan markle printul harry onu7 jpg

Apropiați ai Ducelui de Sussex susțin că Prințul Harry o imploră pe Meghan Markle să se întoarcă în Anglia, dar fosta actriță este de neclintit. „Vrea să-și repare relația tensionată cu familia regală cât mai este timp. Se teme ca, la un moment dat, să nu fie nevoit să aleagă între mariajul lui din America și familia din Anglia.” De parcă n-ar fi făcut-o deja: 1-0 pentru Meghan. O sursă citată de revista Life & Style susține că Harry l-a sunat recent pe fratele său, Prințul William, pentru a-și cere scuze pentru „tot ce a făcut familiei”.

meghan markle profimedia 0696703217 jpg

„Deși lucrurile sunt încă tensionate între frați, William i-a spus lui Harry că este întotdeauna binevenit acasă.” Chiar și fostul lui ofițer de protecție, Ken Wharfe, care a lucrat și pentru regretata lui mamă, Prințesa Diana, a spus: „Personal, cred că Harry s-ar putea întoarce. Nu pot să-l văd trăind pentru totdeauna în California. Se simte acolo ca peștele pe uscat – adică se implică în activități caritabile și are aceste contracte cu Netflix și alte companii, dar nu știm unde va ajunge. Am acest sentiment că ar putea să revină cu un rol nou la palat, cu sau fără Meghan”.

În ceea ce o privește, Meghan trăiește o viață ca-n filme zilele acestea, în California, revenind în acualitate cu propriul ei podcast pe Spotify și pozând glamouros în reviste glossy. Americanii sunt încântați de statutul ei de ducesă și asta mai ales pentru că ei n-au parte, în fiecare zi, de regalități care să umble ziua-n amiaza mare pe străzile din Los Angeles. 

Dar, pe de altă parte, Meghan se teme că Harry poate fi ademenit înapoi în familie și că acesta ar vrea să se întoarcă în Marea Britanie. Meghan nu se îndoiește că Harry este hotărât să-și petreacă restul vieții în America, dar are o oarecare teamă cu privire la modul în care aceste tipuri de vizite în Anglia îi pot provoca melancolie.” „E conștientă de dorul de casă al lui Harry de ceva timp și poate vedea cât de încântat este el să le arate cât mai mult din moștenirea sa copiilor lor”, continuă sursa, cu referire, probabil, și la acel hobby englezesc pe care Harry continuă să îl practice oricând are ocazia, în America: polo pe cai. 

Alte surse povestesc că Meghan a fost dintotdeauna o femeie calculată, iar Harry, doar o victimă în tot acest vis de măreție al americancei. Ei bine, conform autorului regal Tom Bower, Meghan Markle ar fi ieșit la „vânătoare de soți englezi faimoși" înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry: „Cred că amândoi aveau nevoie de cineva, dar Meghan avea lucrurile mult mai clare în minte: ea căuta un soț englez și Harry era disponibil.” În intervenția sa pentru emisiunea TV GB News, Bower a mai declarat că Meghan „a cercetat cu atenție toate punctele lui tari și, mai important, punctele sale slabe, iar când a venit momentul să-l întâlnească pentru prima dată, s-a descurcat excelent în acele circumstanțe, l-a putut asigura că ea era cea pe care o căuta. Și Harry căuta cu disperare pe cineva, a mărturisit deseori că se simte singur, că nu găsește pe nimeni potrivit. Trecuse prin niște relații nefericite. Și Meghan s-a potrivit, i-a oferit tot ce avea nevoie. Arăta bine, era o companie bună, putea vorbi cu ea așa cum dorea el. Amândoi aveau nevoie unul de celălalt.”

Că Meghan a știut dintotdeauna ce vrea nu este chiar de condamnat, dimpotrivă. Acest lucru demonstrează că americanca-i o femeie puternică și fermecătoare, care poate avea orice bărbat își dorește, chiar și un prinț. Singurul reproș pe care i l-ar putea face cineva este că ducesa închide ochii la tumultul sufletesc al soțului ei, unul care tânjește după viața, familia și amicii lui din Anglia.Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg
Regele Charles al III lea   GettyImages 1211550012 jpg
Regina Mathilde in Africa de Sud jpg
Charles Getty jpg
Guillaume si Stephanie de Luxembourg, cu fiul lor, Charles   pagina oficiala jpg
Prințesele cu forme jpg
Nunta Lady Amelia  jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (8) jpg