Prințul Harry și Meghan Markle vor anunța logodna luna viitoare

Prințul Harry și iubita lui, Meghan Markle, își vor anunța, în curând, logodna. Cel puțin așa susține presa birtanică, care jubilează la gândul că vor avea, în curând, o nouă nuntă regală.

Harry, alături de Meghan și de mama acesteia

Mai mult, se pare că cei doi, care se iubesc de circa un an, s-au logodit deja, însă Harry nu vrea să facă publică vestea înainte de a sărbători evenimentul cu rudele lor. Cel puțin așa a dat de înțeles o sursă citată de tabloidul american Us Weekly.

Iar faptul că actrița americană va termina filmările pentru ultimul ei sezon în serialul Suits în luna noiembrie poate arăta că vestea cea mare va fi făcută publică luna viitoare.

De-abia luna trecută au apărut împreună la un eveniment public

Este de înțeles de ce Harry și Meghan nu ar vrea să mărturisească, încă, că s-au logodit. Vedeta de 36 de ani ar fi urmărită peste tot, în Toronto, acolo unde filmează, de presă și curioși.

Odată ce Meghan se va muta cu Harry la Palatul Kensington, lucrurile vor fi mult mai simple, iar bruneta va avea parte de protecție regală.

Fotografia de logodnă a Ducilor de Cambridge

Cum se va anunța logodna?

„Cel mai probabil, vor face o mică ședință foto la Palatul Kensington, cu un singur fotograf și la care vor invita doar un jurnalist. În aceeași zi, vor da un interviu care va fi preluat de presa din întreaga lume”, continuă sursa citată.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA