Prințul Harry și Meghan Markle vor participa la un eveniment important

Mai este doar o lună până când Prințul Harry și Meghan Markle vor merge la altar pentru a-și jura iubire veșnică în Capela St. George, la Castelul Windsor și, cu toate că cei doi sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă, nu-și neglijează angajamentele publice și acțiunile de caritate.

Sâmbătă, cuplul va lua o pauză de la planurile de nuntă pentru a participa la o recepție găzduită de prim-ministrul Australiei, Malcolm Turnbull, și de soția sa, Lucy Turnbull, pentru a sărbători viitoarele jocuri Invictus de la Sydney, 2018.

Harry patronează Fundația care a pus bazele Jocurilor Invictus, anul trecut la această competiție prințul făcându-și pentru prima dată apariția la un eveniment oficial alături de Meghan Markle, la Invictus Games din Toronto, în septembrie. La recepția ținută la Înalta Comisie Australiană din Londra, cuplul va auzi mai multe detalii despre modul în care planurile avansează pentru jocurile din acest an, care se vor organiza la Sydney. Meghan și Harry se vor întâlni cu câțiva militari britanici și australieni, unii dintre ei având experință la Invictus.

Iar asta nu este tot. Pe 23 aprilie, Prințul Harry și partenera sa, Meghan, vor participa la un eveniment emoționant. Palatul Kensington a dezvăluit marți că cei doi vor fi prezenți la cel de-al 25-lea an al Memorial Service, pentru a-i aduce un omagiu adolescentului ucis, Stephen Lawrence. Acesta a murit la doar 18 ani, într-un atac motivat rasial provocat de o bandă din Eltham, în sud-estul Londrei, pe 22 aprilie 1993. Acesta poate fi ultimul angajament al lui Harry și Meghan înainte de nunta care va avea loc pe 19 mai.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA