Prințul Harry și Meghan Markle vor sta din nou față în față cu Regina și cu Prințul Charles. De ce revin cei doi în Anglia

16 august, 2022
hary jpg

Prințul Harry și Meghan Markle vor ajunge, luna viitoare, în Marea Britanie și în Germania pentru trei evenimente caritabile.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt încântați să viziteze mai multe organizații caritabile apropiate inimii lor la începutul lunii septembrie”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al cuplului.

Cei doi vor participa la summitul One Young World din de la Manchester, Anglia, pe 5 septembrie, la Jocurile Invictus de la Düsseldorf, Germania, pe 6 septembrie și la Premiile WellChild  de la Londra, pe 8 septembrie.

Harry, în vârstă de 37 de ani, și Markle, în vârstă de 41 de ani, au vizitat ultima dată Anglia în iunie, când au participat la Jubileul Reginei împreună cu cei doi copii ai lor: Archie, de 3 ani, și Lilibet, de un an.

Această călătorie a marcat și prima întâlnire dintre Regină și micuța Lilibet.

hary3 jpg

Harry și Markle au ocupat un loc în spate și nu au fost incluși în responsabilitățile regale în timpul Jubileului, deoarece și-au anunțat retragerea din familia regală la începutul anului 2020. Cu toate astea, au participat la parada militară Trooping the Color și la slujba de la Catedrala Sf. Paul în timpul călătoriei lor.

După mutarea lor în California, Harry și Markle s-au întors la Londra doar de câteva ori, iar asta din cauza problemelor cu securitatea, și de fiecare dată fără copii.

Ducii au vizitat-o în secret pe Regină în aprilie, când au făcut o oprire în Marea Britanie în timp ce se aflau în drum spre Țările de Jos pentru Jocurile Invictus. A fost prima dată când actrița din producția „Suits” a revenit în Marea Britanie de la Megxit.

De asemenea, cei doi s-au întâlnit cu tatăl lui Harry, Prințul Charles, și cu soția acestuia, Camilla Parker Bowles, dar nu și cu William și Kate, cei doi frați având  de ceva vreme o relație dificilă.

Harry a fost în Marea Britanie de mai multe ori decât soția sa. El a revenit în țara sa natală pentru a participa la dezvelirea unei statui în memoria Prințesei Diana, în iulie 2021, și la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, în aprilie.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg