Prințul Harry și Meghan Markle vor sta din nou față în față cu Regina și cu Prințul Charles. De ce revin cei doi în Anglia

16 august, 2022
hary jpg

Prințul Harry și Meghan Markle vor ajunge, luna viitoare, în Marea Britanie și în Germania pentru trei evenimente caritabile.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt încântați să viziteze mai multe organizații caritabile apropiate inimii lor la începutul lunii septembrie”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al cuplului.

Cei doi vor participa la summitul One Young World din de la Manchester, Anglia, pe 5 septembrie, la Jocurile Invictus de la Düsseldorf, Germania, pe 6 septembrie și la Premiile WellChild  de la Londra, pe 8 septembrie.

Harry, în vârstă de 37 de ani, și Markle, în vârstă de 41 de ani, au vizitat ultima dată Anglia în iunie, când au participat la Jubileul Reginei împreună cu cei doi copii ai lor: Archie, de 3 ani, și Lilibet, de un an.

Această călătorie a marcat și prima întâlnire dintre Regină și micuța Lilibet.

hary3 jpg

Harry și Markle au ocupat un loc în spate și nu au fost incluși în responsabilitățile regale în timpul Jubileului, deoarece și-au anunțat retragerea din familia regală la începutul anului 2020. Cu toate astea, au participat la parada militară Trooping the Color și la slujba de la Catedrala Sf. Paul în timpul călătoriei lor.

După mutarea lor în California, Harry și Markle s-au întors la Londra doar de câteva ori, iar asta din cauza problemelor cu securitatea, și de fiecare dată fără copii.

Ducii au vizitat-o în secret pe Regină în aprilie, când au făcut o oprire în Marea Britanie în timp ce se aflau în drum spre Țările de Jos pentru Jocurile Invictus. A fost prima dată când actrița din producția „Suits” a revenit în Marea Britanie de la Megxit.

De asemenea, cei doi s-au întâlnit cu tatăl lui Harry, Prințul Charles, și cu soția acestuia, Camilla Parker Bowles, dar nu și cu William și Kate, cei doi frați având  de ceva vreme o relație dificilă.

Harry a fost în Marea Britanie de mai multe ori decât soția sa. El a revenit în țara sa natală pentru a participa la dezvelirea unei statui în memoria Prințesei Diana, în iulie 2021, și la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, în aprilie.



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis