Prințul Harry și Meghan renunță la numele de familie Windsor? Ce schimbare majoră vor să facă

22 iunie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi pregătiți pentru o schimbare de nume! Ei și-ar dori să aibă mult mai multe în comun cu regretata Prințesă Diana, să-i ia numele de familie - Spencer!

Meghan Markle, Prințul Harry logodiți jpg

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi purtat unele discuții despre "renunțarea la numele de familie Windsor" în cadrul unui rebranding major. În urma acestei posibile schimbări, ducele și ducesa de Sussex ar putea adopta titlul Spencer, în semn de recunoaștere pentru regretata mamă a Prințului Harry, Prințesa Diana. 

Afirmațiile privind un potențial rebranding al cuplului, care a renunțat la îndatoririle regale în urmă cu trei ani, au început atunci când s-a confirmat că înțelegerea lor cu Spotify a luat sfârșit săptămâna trecută. Odată cu desființarea contractului lor de mai multe milioane de lire sterline, autorul regal Tom Bower a declarat că cei doi ar putea fi gata să-și schimbe numele, scrie express.co.uk. În urma acestei schimbări, atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry ar urma să poarte numele de fată al răposatei lui mame - Spencer.

Tom Bower a discutat despre această posibilitate la GB News, spunând: „Ceea ce este cu adevărat interesant în rebranduirea familiei Sussex, este că Meghan Markle a decis că adevăratul ei obiectiv în viață este să fie Prințesa Diana.

Asta a fost întotdeauna pasiunea ei, asta a fost și pasiunea lui Harry, iar Meghan Markle a mers până într-acolo încât a sugerat că ar trebui să renunțe la numele Windsor și să ia numele de familie Spencer.

Astfel, ea ar fi Meghan Spencer, noua Diana". Tom Bower a mai susținut că el crede că s-a "discutat deja" cu alții, Ducele de Sussex urmând să preia "și numele mamei sale". El a spus: „Au discutat nu doar între ei, ci și cu alții. Ei au încercat în mod activ să se remarce ca Harry și Meghan Spencer.

Și el ar lua numele mamei sale. Este vorba de despărțire. De asemenea, ar renunța la titlul de Sussex”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg