Prințul Harry și Prințul Andrew vor fi abandonați pentru totdeauna de către Regele Charles

26 octombrie, 2022
charles  camilla despartiti jpg

Oficialii Palatului Buckingham finalizează un plan pentru a evita orice posibilitate viitoare ca prinții Andrew și Harry să-l înlocuiască vreodată pe Regele Charles, susține un expert regal.

Pe măsură ce ochii au fost momentan îndepărtați de la familia regală către noul prim-ministru și cabinetul său, se crede că Majestatea Sa a făcut reforme mari.

Robert Hardman, un autor cunoscut pentru munca sa despre familia regală, spune că monarhul speră să-și extindă grupul de posibili consilieri de stat, printre care s-ar afla și Prințesa Anne. În cazul în care Charles nu își poate asuma temporar îndatoririle oficiale din cauza bolii sau pentru că este în străinătate, doi sau mai mulți vor fi numiți de Letters Patent să acționeze în locul său.

Aceștia pot fi numiți dintre cei mai în vârstă patru adulți din linia succesorală, plus consoarta.

Hardman spune pentru The Mail că planurile vor evita „orice perspectivă viitoare ca ducele de Sussex sau ducele de York să fie implicați în afaceri de stat în absența Regelui”.

Potrivit expertului regal, acest lucru era deja luat în considerare în urmă cu câteva luni, și primise aprobarea Reginei. El subliniază că suverana nu a dorit să-i excludă pe ducii de Sussex sau York , dar că Regele „pur și simplu urmărește asta”.

Prințul Andrew a fost îndepărtat din viața publică după ce și-a soluționat procesul civil pentru agresiune sexuală din SUA. Prieteniile sale strânse cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell i-au îngreunat, de asemenea, revenirea la îndatoririle regale.

Între timp, prințului Harry i-ar fi mai greu să-și asume rolul de consilier de stat după ce s-a mutat în SUA împreună cu soția sa Meghan.

Statutul lui Andrew și Harry a fost, de asemenea, luat în discuție, luni, în Camera Lorzilor.

Lord Addington, un liberal-democrat, crede că membrii familiei regale care lucrează – „cineva care își asumă, de fapt, îndatoririle regale” – ar trebui să aibă prioritate la rolul de consilier de stat.

„Oficialii palatului sunt conștienți că, într-o perioadă de mari turbulențe naționale, internaționale și economice, ar fi jenant dacă funcționarea imediată a Guvernului ar depinde dintr-o dată de oricare dintre cei doi duci rătăciți”, spune Hardman.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg