Prin┼úul Harry ┼či tat─âl lui, Prin┼úul Charles, nu-┼či mai vorbesc de luni ├«ntregi. De ce s-au ├«ndep─ârtat ace┼čtia?

7 decembrie, 2021
1 archie a implinit un an 2 jpg jpeg

Relaţia Prinţului Harry cu tatăl său este departe de a se ameliora, dimpotrivă.

Conform informa┼úiilor din culise, Harry ┼či Prin┼úul Charles de-abia au schimbat c├óteva cuvinte ├«n ultimele luni, iar rela┼úia lor este din ce ├«n ce mai deteriorat─â. Charles n-a putut trece peste interviul ┼či dezv─âluirile f─âcute de Ducii de Sussex ├«n timpul interviului cu Oprah, din luna martie.

De atunci, mo┼čtenitorul tronului englez a ales s─â p─âstreze o t─âcere demn─â, de team─â c─â o r─âfuial─â public─â ar afecta ┼či mai mult casa regal─â britanic─â. Charles ┼či fiul s─âu cel mic au vorbit ultima dat─â ├«n persoan─â acum opt luni, la ├«nmorm├óntarea Prin┼úului Philip,┼či, de-atunci, s-au mai auzit foarte rar la telefon.

stanga
dreapta
2 profimedia 0633804782 jpg jpeg
5 gettyimages 666488466 jpg jpeg
5 camilla profimedia 0634983428 jpg jpeg
1 archie a implinit un an 2 jpg jpeg

ÔÇťM-a tratat a┼ča cum a fost tratat ┼či elÔÇŁ, a dezv─âluit Prin┼úul Harry despre cel care l-ar fi abandonat ┼či financiar de c├ónd Harry ┼či Meghan Markle s-au mutat ├«n America.

ÔÇťS-au f─âcut ├«ncerc─âri de a ameliora rela┼úia lor, dar de-abia au vorbit de la ├«nmorm├óntarea Ducelui de EdinburghÔÇŁ, a declarat un apropiat al Prin┼úului Charles pentru presa britanic─â. Acesta a completat c─â mo┼čtenitorul coroanei ├«┼či iube┼čte fiul ┼či nu va riposta la nicio dezv─âluire pe care o va face, de-acum ├«ncolo, acesta.

├Änc─â dinainte de apari┼úia lui Meghan Markle ├«n via┼úa Prin┼úului Harry, rela┼úia lui Charles cu fiii s─âi a fost una complex─â. At├ót Harry, c├ót ┼či William l-au acuzat ├«n trecut pe Charles c─â este un tat─â absent ÔÇô unul mai preocupat de treburile regatului ┼či de mo┼čtenirea sa filantropic─â dec├ót de a petrece timp de calitate cu copiii lui, atunci c├ónd ace┼čtia erau mici: Charles n-a fost, a┼čadar, genul de tat─â care s─â fie prezent la meciurile b─âie┼úilor lui, s─â le spun─â pove┼čti ├«nainte de culcare sau s─â dea dovezi de afec┼úiune.