Prinţul Harry tocmai ne-a oferit cel mai important indiciu că Meghan Markle ar putea fi însărcinată!

8 august, 2018
hepta 3744174 jpeg

Au existat numeroase speculaţii în ultimele săptămâni legate de faptul că Ducii de Sussex sunt mai mult decât pregătiţi să-şi întemeieze o familie, iar acum gestul făcut de Prinţul Harry nu face decât să întărească aceste supoziţii.

N-ar fi nişte părinţi grozavi?

Încă din 19 mai, de când şi-au unit destinele, Meghan Markle şi al său prinţ sunt presaţi de public să-şi întemeieze o familie. Având în vedere că Prinţul Harry a recunoscut deja că îşi doreşte cât mai repede copii, iar fosta actriţă a declarat, post-nuntă, că britanicul roşcat este cel mai bun soţ din lume, aşteptăm cu toţii cu sufletul la gură vestea cea mare.

Iar Prinţul Harry nu face decât să ne dea de bănuit că venirea pe lume a unui bebeluş nu este deloc la mare depărtare în viitor!

Ce indiciu ne-a oferit Ducele de Sussex?

Ascund cumva un secret?

Este oare vizibil deja un mic baby bumb?

Ei bine, Prinţul Harry şi-a scos la vânzare maşina sport! Şi asta după numai un an de folosinţă. E timpul oare să-şi achiziţioneze un automobil mai încăpător, destinat familiei? Pentru că alt motiv - în afară de faptul că ar aştepta un copil - zău dacă văd pentru scoaterea la vânzare a maşinii lui atât de dragi! Minunăţia de Audi RS6 Avant, un model din 2017, se află listată printre alte maşini de lux de vânzare şi îşi aşteaptă noul proprietar.

Vestea că Harry îşi vinde maşina sport a apărut zilele trecute, când prinţul de 33 de ani şi-a listat automobilul pe Auto Trader. Având îmbunătăţiri de lux, alese chiar de Prinţ – cum ar fi scaune încălzite şi un acoperiş panoramic – bijuteria pe patru roţi a lui Harry este evaluată la nu mai puţin de 71,900 de lire sterline.

Iar redactorul-şef al revistei care a publicat anunţul auto pare că l-a dat pe gol pe prinţ...

Ştiu cum să se comporte cu copiii!

Gata cu decapotabilele sport? O maşină de familie ar fi acum necesară?

“Poate că este în căutarea unei maşini de familie”, pune Erin Baker, directorul editorial de la Auto Trader, punctul pe i. “Dacă îşi doreşte aşa ceva, îi putem recomanda o Skoda Superb, care a câştigat titulatura de Cea mai bună maşină de familie, la New Car Awards. Sau poate e de preferat o maşină electrică, având în vedere că a condus-o pe Meghan de la altar într-un Jag electric…”, a declarat aceasta. Indiferent de model, încăpătoare să fie, pentru că le dorim recent căsătoriţilor o familie numeroasă şi fericită!

image

Prinţul Harry a fost văzut la volanul maşinii Audi RS6 Avant anul trecut, când a participat la nunta Pippei Middleton şi o avea în stânga lui pe iubita sa de-atunci şi actuala lui soţie, Meghan Markle.

Este oare însărcinată?Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}