Prințul Harry va folosi memoriile pentru a se răzbuna pe familia regală: „Are otravă în sânge”

27 iulie, 2022
hap1 jpg

Memoriile Ducelui de Sussex, publicate de Penguin Random House, sunt programate să fie lansate până la sfârșitul anului 2022, deși nu a fost confirmată nicio dată. Totuși, Michelle Obama, o prietenă a celor doi și fosta primă doamnă a SUA, urmează să-și lanseze cea mai nouă autobiografie în acest an.

„Michelle Obama este un fenomen și noua ei carte este de așteptat să fie în fruntea fiecărei liste de bestselleruri din lume.„Ea ar eclipsa total orice lansat de la Harry. Ar putea fi un moment destul de dificil.”

La știrea că memoriile  Prințului Harry vor fi, probabil, amânate, tot mai mulți oameni au început să speculeze cu privire la ceea ce va spune ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, în volumul său.

Într-un episod din podcast-ul „Palace Confidential”, jurnalista britanică Angela Levin a intervenit asupra discuției și a mărturisit că are convingerea că Prințul nu va face altceva decât să-și picteze familia într-o lumină negativă.

„Cred că vrea cu adevărat să-și arate puterea asupra lui William,  pentru că s-a săturat să fie mai degrabă o rezervă decât moștenitorul”, a explicat ea, referindu-se la fratele mai mare al lui Harry. "Cred că are multă otravă în sânge acum referitor la trecutul și familia lui. Și cred că nu-l deranjează dacă rănește oamenii, pentru că simte că a fost rănit de ei".

hap2 jpg

Harry a anunțat pentru prima dată că scrie o carte în iulie anul trecut, promițând că va fi „o relatare de primă mână a vieții lui, exactă și pe deplin veridică”.

„Scriu asta nu ca prințul pe care m-am născut, ci ca omul în care am devenit”, a continuat el „Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și speranța mea este că spunându-mi povestea - coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate- pot să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”.

Inițial, Penguin Random House a spus că memoriile vor fi publicate la sfârșitul anului 2022, dar cartea lui Michelle Obama va ajunge pe rafturi în noiembrie.

"Nu există nicio modalitate ca cei doi să concureze. Nu numai că Obama va avea un alt bestseller, dar va domina și presa săptămâni întregi", a explicat o sursă. „Penguin Random House vrea să aibă cartea lui Harry pe rafturi la timp  pentru Ziua Recunoștinței și de Crăciun, dar din cauza lui Michelle totul s-ar putea schimba”.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg