Prințul Harry va folosi memoriile pentru a se răzbuna pe familia regală: „Are otravă în sânge”

27 iulie, 2022
hap1 jpg

Memoriile Ducelui de Sussex, publicate de Penguin Random House, sunt programate să fie lansate până la sfârșitul anului 2022, deși nu a fost confirmată nicio dată. Totuși, Michelle Obama, o prietenă a celor doi și fosta primă doamnă a SUA, urmează să-și lanseze cea mai nouă autobiografie în acest an.

„Michelle Obama este un fenomen și noua ei carte este de așteptat să fie în fruntea fiecărei liste de bestselleruri din lume.„Ea ar eclipsa total orice lansat de la Harry. Ar putea fi un moment destul de dificil.”

La știrea că memoriile  Prințului Harry vor fi, probabil, amânate, tot mai mulți oameni au început să speculeze cu privire la ceea ce va spune ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, în volumul său.

Într-un episod din podcast-ul „Palace Confidential”, jurnalista britanică Angela Levin a intervenit asupra discuției și a mărturisit că are convingerea că Prințul nu va face altceva decât să-și picteze familia într-o lumină negativă.

„Cred că vrea cu adevărat să-și arate puterea asupra lui William,  pentru că s-a săturat să fie mai degrabă o rezervă decât moștenitorul”, a explicat ea, referindu-se la fratele mai mare al lui Harry. "Cred că are multă otravă în sânge acum referitor la trecutul și familia lui. Și cred că nu-l deranjează dacă rănește oamenii, pentru că simte că a fost rănit de ei".

hap2 jpg

Harry a anunțat pentru prima dată că scrie o carte în iulie anul trecut, promițând că va fi „o relatare de primă mână a vieții lui, exactă și pe deplin veridică”.

„Scriu asta nu ca prințul pe care m-am născut, ci ca omul în care am devenit”, a continuat el „Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și speranța mea este că spunându-mi povestea - coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate- pot să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”.

Inițial, Penguin Random House a spus că memoriile vor fi publicate la sfârșitul anului 2022, dar cartea lui Michelle Obama va ajunge pe rafturi în noiembrie.

"Nu există nicio modalitate ca cei doi să concureze. Nu numai că Obama va avea un alt bestseller, dar va domina și presa săptămâni întregi", a explicat o sursă. „Penguin Random House vrea să aibă cartea lui Harry pe rafturi la timp  pentru Ziua Recunoștinței și de Crăciun, dar din cauza lui Michelle totul s-ar putea schimba”.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg