„Prințul Harry va participa singur la încoronare! Meghan nu e suficient de curajoasă”. Cine spune asta?

21 martie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația oficială de a participa la încoronarea Regelui Charles, însă nu au confirmat încă prezența lor.

meghan - harry

În acest context, fostul majordom al Prințesei Diana susține că Ducii de Sussex nu-și vor face apariția împreună la încoronarea Regelui Charles, el susține că Prințul Harry va participa singur deoarece soția sa, Meghan Markle, nu va fi „suficient de curajoasă sau puternică”.

Paul Burrell, care a lucrat pentru Diana timp de peste 10 ani, până la moartea ei subită, în 1997, a declarat că regele „și-a făcut datoria” invitându-i pe Meghan și Harry la încoronarea din 6 mai.

„Este posibil să fie foarte inconfortabil pentru ei dacă vor participa, în special pentru Meghan”, a declarat bărbatul în vârstă de 64 de ani pentru Closer Magazine. „Sunt ei pregătiți să înfrunte întreaga situație?”.

„Nu cred că Meghan este suficient de curajoasă sau puternică pentru a fi acolo. Ar trebui să se uite în ochii unei familii pe care a călcat-o în picioare", a continuat el. „Dar cred că Harry ar putea participa, Meghan spunându-i că regretă că nu poate să îi fie alături”.

Ducele și Ducesa de Sussex, care au primit recent invitațiile pentru ceremonia din luna mai, încă se gândesc dacă vor face sau nu călătoria Marea Britanie. Burrell a remarcat că, în cele din urmă, „decizia e în mâinile lui Harry și ale lui Meghan”, adăugând că va fi dificil pentru Harry să o vadă pe regina consort Camilla „acolo unde ar fi putut fi mama lui”. În cartea sa de memorii, „Rezerva”, Harry a făcut multe dezvăluiri neașteptate din culisele familiei sale.

În timp ce își promova cartea, Prințul Harry a descris-o pe Camilla ca fiind o „ticăloasă”, a treia persoană în căsnicia dintre Charles și Diana. Comentariul ar fi fost factorul determinant în decizia Regelui Charles de a-i evacua pe soții de Sussex din casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage.

Reprezentanții lui Meghan Markle și ai Prințului Harry au declarat că „o decizie imediată” cu privire la faptul dacă vor participa sau nu la încoronarea Regelui Charles „nu va fi dezvăluită încă”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png