Prințul Harry, vacanță romantică alături de Meghan Markle, de ziua de naștere a actriței

Meghan Markle a împlinit pe 4 august vârsta de 36 de ani, așa că iubitul său cu sânge albastru, Prințul Harry, a surprins-o cu o vacanță pe un alt continent. Mai exact, cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați de paparazzii în Africa de Sud. Au vrut o călătorit romantică, dar nu au putut scăpa de sub lupa fotografilor. Cei doi au fost văzuți împreună extrem de fericiți și nici nu se poate altfel, doar actrița din serialul „Suits” a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani și a primit un cadou suprinzător – un safari alături de bărbatul iubit.

Harry a dus-o pe Meghan în Africa, de ziua ei de naștere.

O serie de fotografii cu acest cuplu celebru, pe aeroport, în care Harry o ținea protector pe Meghan de umeri, au fost publicate de The Sun.  Îmbrăcați casual, cu șapcă și ochelari de soare la ochi, Meghan și Harry au fost surprinși cu zâmbetul pe buze în timp ce pășeau cu încredere pe aeroport, pentru a se îmbarca la bordul unui avion.

Harry și Meghan, fotografiați pe aeroport

Acestea sunt printre puținele fotografii de cuplu cu cei doi care, foarte discreți, și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și nu au participat în mod oficial, ca un cuplu, la un eveniment public. Singurele ipostaze cu prințul și actrița sunt cele surprinse de paparazzi, așa că noua escapadă a celor doi ne-a dat ocazia să-i vedem din  nou împreună, foarte îndrăgostiți.

Știm despre Harry că nu este pentru prima oară când se află în jungla africană, așa că, acum, cu ocazia aniversării iubitei sale, a vrut să împărtășească această pasiune cu ea. Mai mult, Harry și-a mai dus câteva foste iubite pe aceleași tărâmuri, pentru a scăpa de ochii paparazzilor.

La mai bine de un an de la debutul relației lor, Harry și Meghan se bucură de o vacanță romantică într-o destinație preferată de cuplurile care își petrec luna de miere.

Și se pare că nimic nu a fost întâmplător, căci Harry a planificat în detaliu această vacanță. O sursă a declarat pentru ziarul The Sun că „Harry a planificat de mult această vacanță. A vrut ca această călătorie să fie incredibil de romantică. Ei vor merge cu barca pe lac, vor face drumeții și vor campa sub lumina stelelor. ” De asemenea, există zvonuri că Harry ar avea de gând să o ceară în căsătorie pe Meghan cu această ocazie, căci un prieten de-al actriței a declarat pentru aceeași publicație: „Ea este foarte încântată de vacanța împreună și se bucură că are ocazia să vadă Africa alături de Harry. Desigur, a mai vizitat acest continent prin intermediul muncii sale, dar este prima sa vacanță în safari”.

La mai bine de un an de la relația lor și pe fondul speculațiilor că Meghan urmează să facă parte din Familia Regală Britanică, Harry i-a organizat o petrecere surpriză în jungla africană, undeva ferit de ochii curioșilor, un loc potrivit pentru a petrece împreună momente de neuitat.

Actrița a mai vizitat acest continent în scopuri profesionale, dar niciodată alături de Harry.

Acum, toți ochii sunt ațintiți pe Prințul Harry și pe Meghan Markle, pentru a vedea dacă cei doi vor trece la următorul nivel al relației lor și, la mai bine de un an de la prima întâlnire, Harry îi va oferi inelul de logodnă.

Foto: Arhiva OK

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA