Prinţul Harry vrea să revină în Anglia, dar nu se simte în siguranţă. Ce cere Guvernului

17 ianuarie, 2022
8 har4 jpg jpeg

Prinţul Harry crede că familia sa nu este în siguranţă în Anglia şi a ameninţat că va lua măsuri legale împotriva Guvernului britanic dacă acesta nu îi oferă securitate cât timp este în Regatul Unit.

Harry vrea să-şi aducă cei doi copii, Archie şi Lilibet, în Marea Britanie, ca să-şi cunoască ţara natală, dar spune că este prea riscant fără o protecţie adecvată a poliţiei, a declarat reprezentantul său legal într-o declaraţie.

Prinţul, în vârstă de 37 de ani, a renunţat la îndatoririle sale regale în 2020 şi s-a mutat în America împreună cu familia sa, pe fondul tensiunilor cu Palatul Buckingham.

stanga
dreapta
7 har1 jpg jpeg
5 har2 jpg jpeg
4 har3 jpg jpeg
8 har4 jpg jpeg
9 har5 jpg jpeg

Ducele de Sussex plăteşte o echipă de securitate privată, dar avocaţii susţin că are nevoie de mai multă protecţie în patria sa, deoarece familia sa „a fost supusă ameninţărilor neonaziste şi extremiste”, potrivit unui comunicat. Avocaţii au luat măsuri din septembrie şi au cerut guvernului să ofere securitate prinţului, soţiei Meghan Markle şi copiilor, Archie şi Lilibet, spun surse.

„Ducele s-a oferit în ianuarie 2020 să plătească personal pentru ca Poliţia din Regatul Unit să îi ofere protecţie lui şi familiei sale. Oferta a fost însă respinsă. El este însă dispus să acopere costul securităţii, ca să nu impună asta contribuabilului britanic”, se arată în comunicat.

Securitatea Prinţului Harry „a fost compromisă din cauza absenţei protecţiei poliţiei” în timpul ultimei sale vizite în Marea Britanie, au spus avocaţii.   Harry este al şaselea la rând la tronul britanic.

 Când Meghan şi Harry şi-au anunţat plecarea din familia regală, Trump, nu le-a susţinut decizia. „ S-a spus că Harry şi Meghan, care au părăsit Regatul, vor locui permanent în Canada. Acum au plecat din Canada pentru SUA”, a scris fostul preşedinte pe Twitter, asta înainte de a fi interzis de pe platformă. El a ţinut să spună atunci că Statele Unite nu vor suporta factura pentru securitatea Ducelui şi Ducesei. „SUA nu vor plăti pentru securitatea lor. Trebuie să plătească!”, a declarat Trump.Recente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg