Prinţul Harry vrea să se împace cu familia regală, Meghan nu vrea încă să fluture steagul alb

30 iunie, 2021
7 harry3 jpg jpeg

Prinţul Harry le-a spus prietenilor că vrea să se împace cu familia sa şi că îi e dor de casă, potrivit unui expert regal.

Robert Lacey, biograful reginei Elisabeta, care lucrează ca consultant istoric, susţine că Harry admite că a făcut un pas greşit în relaţia cu Prinţul Charles şi cu cei de la Palatul Buckingham.

Lacey susţine că Harry a început în ultimele săptămâni să se jelească în faţa prietenilor, asta după ce declaraţiile sale cu privire la tatăl său au fost „atât de slab primite”.

stanga
dreapta
2 printul harry jpg jpeg
10 meghan jpg jpeg
7 harry 1 jpg jpeg
6 harry7 jpg jpeg
8 hap jpg jpeg
7 harry3 jpg jpeg

Ducele, în vârstă de 36 de ani, a sosit în Marea Britanie săptămâna trecută pentru a asista, mâine, la dezvelirea unei statui a prinţesei Diana, regretata sa mamă.

În prezent, prinţul se află în izolare la Frogmore Cottage, unde regina a fost văzută sosind la scurt timp după sosirea lui.

După ce s-au mutat în SUA, Meghan şi Harry au acuzat familia regală de rasism într-o serie de interviuri explozive. Harry a susţinut că familia sa a arătat un dezinteres total faţă de problemele sale mintale şi că tatăl său l-a făcut să „sufere”.

”Tatăl meu îmi spunea când eram mai tânăr, atât lui William, cât şi mie. <<Ei bine, aşa a fost pentru mine, aşa că va fi şi pentru tine>> ‘Asta nu are sens. Doar pentru că ai suferit tu, asta nu înseamnă că şi copiii tăi trebuie să confrunte cu aceleaşi lucruri. De fapt, dimpotrivă, fă tot ce poţi pentru a te asigura că, indiferent de experienţele negative pe care tu le-ai trăit, copii tăi vor avea o cu totul altă viaţă.

„Harry le-a spus prietenilor că ar dori să se împace şi că este dispus să recunoască unele dintre greşelile pe care le-a făcut”, susţine Lacey.

Istoricul susţine, de asemenea, că relaţia lui Harry cu fratele său a fost afectată de „numeroase animozităţi în ultimii trei ani, deşi au apărut cot la cot în numeroase ocazii, inclusiv la înmormântarea prinţului Filip din aprilie. „Ceea ce este interesant este că, pe de o parte, îl avem pe William, care nu pare pregătit de o reconciliere, iar pe de altă parte pe Harry, care îşi doreşte o împăcare. Apoi este Megha, care ţine de arme în această problemă ".

Rămâne de văzut cum se vor desfăşura lucrurile la evenimentul dedicat prinţesei Diana, unde prinţul Charles nu va fi prezent, asta pentru că nu vrea să scoată la suprafaţă un trecut dureros.

„De la moartea Dianei, el a simţit că este mai bine să păstreze acele amintiri pentru sine”.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg