Cât cheltuiesc Kate și William pe educația copiilor. Prințul Louis a părăsit grădinița care avea o taxă de 14.500 de lire sterline

17 august, 2022
kate300 jpg

Schimbare importantă pentru copiii lui Kate și William. Prințul Louis  va începe școala primară în luna septembrie, așa că a părăsit grădinița din Londra, pentru care ducele și ducesa de Cambridge cheltuiau 14.500 de lire sterline pe an.

Prințul Louis se va alătura acum fraților săi, Prințesa Charlotte și Prințul George, la o nouă școală, deoarece Kate și William se vor muta în Berkshire pentru a fi mai aproape de Regină.

Mutarea trebuie să fie un moment interesant pentru copiii regali, care vor părăsi casa Kensington Palace din vestul Londrei. Pentru prima oară, când cei trei frați vor frecventa aceeași școală.

Prințul George și-a început educația la Westacre Montessori School din Norfolk, lângă proprietatea familiei regale Anmer Hall.

Atât Prințesa Charlotte, cât și Prințul Louis au învățat la Willcocks Nursery School din Londra, unde taxa se ridică la 14.500 de lire sterline pe an pentru fiecare copil.

Fondată în 1964, Willcocks Nursery oferă copiilor multe activități, cum ar fi puzzle, poezie, teatru și chiar lecții de gătit.

Elevii participă la cursuri de franceză și matematică, în timp ce fac excursii la muzeele din apropiere.

kate456 jpg

Copiii ducilor vor urma școala Lambrook din Berkshire în septembrie, care este aproape de Castelul Windsor.

Kate și William au vizitat școala în acest an și prințul chiar a vorbit cu elevii prezenți despre orele de latină.

Noua școală primară are taxe diferite pentru etapele de studiu, ceea ce înseamnă că ducii de Cambridge trebuie să dea 71.344 de lire sterline.

Întrucât abia începe școala primară, educația prințului Louis va costa 17.556 lire sterline, cea a prințesei Charlotte 25.792 lire sterline, iar cele mai mari taxe vor fi pentru cursurile prințului George, 27.996 lire sterline pe an.

Școala are multe activități distractive pentru elevii săi, include un club de scuba diving, un club de gătit, o fermă de albine, un club de polo și un teren de golf cu nouă găuri.

Prințul Louis va fi implicat într-o serie de activități distractive, deoarece primii ani participă la „Vinerile din pădure”, în care copiii se îndreaptă spre terenul școlii pentru a construi bârloguri și a prăji bezele lângă un foc.

Familia Cambridge se va muta la Adelaide Cottage, care este chiar lângă Castelul Windsor, unde locuiește în prezent Regina.Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp