Prințul Louis, adorabil la parada Trooping the Colour! Mezinul de Wales a comis-o iar în public

18 iunie, 2023

Parada Trooping the Colour, prima din timpul domniei Regelui Charles, a avut loc ieri, 17 iunie. Copiii de Wales, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au fost în centrul atenției.

printul louis (17) jpg

Prințul Louis a făcut furori și anul acesta la la Trooping the Colour! Sâmbătă, fiul cel mic al Prințului William și al lui Kate Middleton s-a alăturat familiei regale la prima paradă aniversară organizată în timpul domniei bunicului său, Regele Charles.

Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, a călătorit într-o trăsură trasă de cai împreună cu frații mai mari, Prințul George, în vârstă de 9 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, de la Buckingham Palace la Horse Guards Parade. Trioul regal a știut exact ce să facă după ce și-a făcut debutul cu trăsura la Trooping the Colour anul trecut, care a dat startul weekendului Jubileului de Platină al străbunicii lor, Regina Elisabeta.

În timpul călătoriei cu trăsura, Prințul Louis nu s-a putut abține să nu se țină de nas, People scrie că e posibil ca mirosul cailor să-l fi deranjat. La Horse Guards Parade, familia regală a urmărit cum Batalionul 1 al Gărzilor Galeze și-a prezentat numărul.

După încheierea numărului, Prințul Louis și frații lui au călătorit înapoi la Palatul Buckingham. Apoi, Prințul Louis și frații lui au apărut la balconul Palatului Buckingham alături de Regele Charles, Regina Camilla, părinții lor, Prințul și Prințesa de Wales, Prințesa Anne, soțul ei, viceamiralul Sir Timothy Laurence, Prințul Edward și Sophie, ducesă de Edinburgh. Rapid, Prințul Louis a captat privirile, căci a început cu reacțiile sale animate.

În timpul ieșirii la balcon, Prințul Louis s-a întors pentru a discuta cu mama și cu tatăl său în diferite momente, a bătut mâinile pe balcon, și-a ținut bărbia în mâini și și-a întins brațul înainte ca echipa acrobatică Red Arrows a Forțelor Aeriene Regale să zboare pe cer. Micul prinț a fost pregătit pentru zgomot și nu și-a acoperit urechile ca anul trecut! Fiul cel mic al lui Kate și William a stat în picioare cu atenție în timp ce se cânta "God Save the King" și a surprins mulțimea cu un salut înainte de a se retrage înapoi în palat. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg